0 Shares

[sportsbook_single id=real-betis-las-palmas-2016-11-18-19:45:00 link_url=”https://record.betssongroupaffiliates.com/_Lsl6l-u16cvmwNC_b_JppmNd7ZgqdRLk/18/” custom_text=”Parhaat kertoimet ja livekohteet” home_jersey=”green” away_jersey=”yellow”]

La Ligan 12. kierroksen avausottelu

La Liga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen perjantai-iltana klo 21.45 Suomen aikaa Estadio Benito Villamarínilla Sevillassa. Viimeisestä viidestä ottelustaan neljä hävinnyt ja yhden voittanut kotijoukkue Betis (sarjassa 14.) saa vastaansa sarjan keskikastissa melko mukavasti yhdeksäntenä majailevan Las Palmasin. Vieraiden saldo viidestä edellisestä ottelusta on selkeästi mairittelevampi: yksi voitto, kolme tasuria ja yksi tappio.

Uusi valmentaja, uudet kujeet?

Real Betis lähtee tähän otteluun uuden valmentajan komennuksessa. Uransa aikana aiemmin muun muassa Sunderlandin ja AEK Ateenan käskyttäjänä toiminut uruguaylainen Gus Poyet sai kenkää viime kierroksen tappiollisen (2-0) Villarreal-ottelun jälkeen. Poyetin paikan Betisin penkillä otti 40-vuotias entinen keskikenttäpelaaja Victor Sanchez del Amo, joka on aiemmin toiminut Deportivo La Coruñan ja Olympiakos FC:n päävalmentajana.

Ottelussa voi siis odottaa näkevänsä uuden valmentajan mukanaan tuoman efektin – Betis-pelaajat saavat näyttää uudelleen kykynsä ja perustella tarpeellisuutensa uudelle valmentajalle. Joukkueen puolustuspeli on ollut tällä kaudella todella heikkoa, mistä kieliikin se, että Betis on päästänyt keskimäärin kaksi maalia per ottelu.

Las Palmasin edellinen ottelu oli kotivoitto 1-0 toisesta keskikastin joukkueesta, Eibarista. Vieraat pääsevät otteluun lähes ykkösmiehistöllään, sivussa on varmuudella vain nuori uruguaylaispuolustaja Mauricio Lemos.

Vedonlyönnin kannalta oleellinen tekijä on juurikin kotijoukkueen valmentajavaihdos, joka varmasti tuo lisäbuustia. Las Palmas on hyvässä iskussa, mutta ei kuitenkaan kuulu La Ligan parhaisiin vierasjoukkueisiin (vaan on tässä suhteessa itse asiassa sarjan tyvipäätä). Tasapeli tai kotivoitto lienee oikea merkki.

Maaleja uskon ottelussa nähtävän, sillä kummallakin on ollut puolustuspäässä vaikeuksia saada peliä organisoitua. Lisäksi molemmilla joukkueilla on jalkeillaan parhaat maalintekijänsä: Betisillä konkari, neljä maalia kaudella tehnyt konkari Rubén Castro ja Las Palmasilla niin ikään neljän maalin ghanalainen Kevin-Prince Boateng. Lisäksi maalinteko ei kummassakaan joukkueessa lepää yksin näiden miesten harteilla. Maalimäärän veikkaaminen siis voisi myös tuottaa hyviä vetoja kerrointen suhteen.

Tagit jalkapallo
0 Shares