0 Shares

Kamppailu kärjen tuntumasta

Neljänneltä sijalta sarjataulukosta löytyvä Kuopion Palloseura isännöi Veikkausliigassa lauantaina 22. heinäkuuta pisteen enemmän kerännyttä, kolmannelta sijalta löytyvää FC Lahtea. Kuopion keskuskentällä pelattava ottelu alkaa klo 17.00. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Veikkausliigassa päättyi KuPS:n vierasvoittoon 1-2.

KuPS:lla on nyt alla kaksi suurinumeroista voittoa, joskaan vastustajat PS Kemi ja HIFK eivät ole olleet sieltä kovimmasta päästä. FC Lahti tarjonnee huomattavasti kovemman vastuksen. Pitkien pelikieltojen Solomon Duah ja Gbolahan Salami ovat vielä tämän ottelun sivussa, seuraavassa 31. heinäkuuta pelattavaan SJK-pelissä miehet ovat taas käytettävissä. Kapteeni Sebastian Sorsan pelikunnosta ei ole varmuutta.

Katse kiinnittyy tietysti kotiyleisön eteen paluun tekevään Petteri Pennaseen, joka liittyi kuopiolaismiehistöön jo maanantain voitokkaassa HIFK-ottelussa. Helsingissä Pennasen pelissä ei ollut juuri näkyvissä pitkän pelaamattomuuden merkkejä, ja tuntuman lisääntyessä on hyökkääjältä lupa odottaa vielä enemmän.

Veikkausliigassa jo kolmanneksi HJK:n ja VPS:n taakse kivunneella FC Lahdella on takana jo kymmenen ottelun mittainen tappioton putki. Joukkueen maalivahtia, Zenit-laina Aleksandr Vasjutinia, on jo kovaa vauhtia oltu viemässä siirtohuhuissa pois Lahdesta. Toistaiseksi Veikkausliigan ehkä parhaaksi maalivahdiksi noussut mies kuitenkin jatkaa tolppien välissä.

[sportsbook id=”2648″ title=”Veikkausliiga kalenteri”]

Kausi on ylittänyt nyt puolivälin, mutta sarjatilanne pysyy edelleen varsin tasaisena aivan kärkeä ja hännänhuippuja lukuunottamatta. Näiden kahden joukkueen tähtäimessä ovat varmasti europelit. Odotettavissa tasainen kamppailu, jossa juuri tasapelitulos saattaisi hyvinkin tyydyttää kumpaakin osapuolta. Kummaltakin on tärkeitä pelaajia poissa tai ainakin vajaakuntoisena.

Kolme pointtia ottelusta

  • KuPS:n Petteri Pennanen taas kuopiolaisyleisön edessä
  • Poissaolot vaivaavat molemmilla puolilla
  • FC Lahdella jo 10 ottelun pituinen tappioton putki

Kuten todettua, tasapeli varmasti tyydyttäisi molempia osapuolia, ja se vaikuttaa tästä ottelusta olevan varsin lähellä. Vetovihjeenä on siis tasurimerkin pelaaminen. Myös alle 2,5 maalin ottelun pelaamisen voi laittaa harkintaan.

 

Varhainen voitonmaksu
0 Shares