0 Shares

Aliarvioiko SaiPa sarjan jumbon?

Liigassa lyödään löylyä kiivaalla ottelutahdilla. Perjantaina ohjelmassa on viisi ottelua, Lappeenrannan Kisapuistossa kohtaavat kotijoukkue SaiPa, jonka vastaan luistelee vierasjoukkue Mikkelin Jukurit. Ottelu alkaa klo 18.30.

Vaikka SaiPa ottikin 4-2 kuokkaan hallitsevan mestarin eli Tapparan käsittelyssä, on lappeenrantalaisryhmä ollut viime aikoina melkoisessa nousukiidossa. Tampereella katkesi nimittäin peräti seitsemän ottelun mittainen voittoputki, ja SaiPa jäi melkoisen jyrän alle, päästen pelin juonesta kiinni vasta päätöserän vanhetessa.

Vierasjoukkue Jukurit sen sijaan on Liigassa viimeisellä sijalla, joskaan ei ainakaan vielä mitenkään isolla pistemarginaalilla. Edellisestä viidestä ottelustaan mikkeliläiset ovat onnistuneet keräämään ainostaan neljä pistettä. Vaikka joukkue ei mikään varsinainen pisteautomaatti olekaan, on Kisapuiston ottelussa asetelma varsin selkeä.

Kyseessä on ensimmäinen SaiPan ja Jukureiden välinen kohtaaminen tällä kaudella, joten viime kautta tuoreempaa vertailukohtaa ei keskinäisistä otteluista löydy. Viime kaudella SaiPa tosin vei nimiinsä kaikki neljä keskinäistä, joten Jukurit metsästää edelleen ensimmäistä SaiPa-voittoaan.

[sportsbook id=”4283″ title=”NHL – riskfree bet october 2017″]

Jukureiden kolme viimeistä ottelua ovat olleet erittäin tiukkoja kamppailuja. Kotonaan se taipui viime viikon perjantaina Kärpille 5-6 vasta voittolaukausten jälkeen, heti perään lauantaina haki HPK:sta voiton vieraissa 2-3. TPS:n vierailu tiistaina Kalevankankaan jäähallissa päättyi maalin tappioon 4-5. Pienestä on mikkeliläisten menestyminen tällä hetkellä kiinni.

Kolme pointtia ottelusta

  • Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella
  • SaiPa vei kaikki neljä keskinäistä viime kaudella
  • Jukurien tappiot olleet viime aikoina pienestä kiinni

SaiPalla on heti lauantaina ohjelmassa vierasmatka Hämeenlinnaan, joten pientä säästelyä peluuttamisessa saatetaan harrastaa. Jukurit voi olla myös sarjajumbona helposti aliarvioitavissa oleva vastustaja – kuten mikkeliläisten viime aikojen tulokset osoittavat, tähän ei kuitenkaan pidä sortua. Nähdäkseni vierasvoitosta on tarjolla jopa hienoisia ylikertoimia, luvassa voi olla hyvinkin tiukka kamppailu, jossa Jukureilla on ehdottomasti mahdollisuudet jopa täyteen pistepottiin. Siksi vetovihje onkin tällä kertaa vierasvoiton pelaaminen.

 

0 Shares