0 Shares

Katkaiseeko kotijoukkue kaamean putken?

Liigaa pelataan tiistaina 28. marraskuuta kuuden ottelun verran, ja tällä kertaa vetovihje lähtee Lahdessa pelattavaan otteluun Pelicans – HPK. Jonkinlaiseksi Hämeen paikallisotteluksi laskettava matsi alkaa klo 18.30, kuten illan kierroksen muutkin matsit.

Kotijoukkue Pelicans lähtee tiistain otteluun jo kuuden ottelun mittaiseksi venyneessä tappioputkessa. Näihin kuuteen otteluun on mahtunut niin niukkoja tappioita kuin pari melko murskaavaa vierastappiotakin. Sarjataulukossa yhdeksäntenä oleva Pelicans mahtuu vielä playoff-viivan yläpuolelle, mutta kurssin pitäisi muuttua, tai kympin sakki on pian vain muisto lahtelaisleirissä.

Illan vierailija HPK on sarjassa 12. ja kuuluu siis näin ollen Pelicansia jahtaavaan porukkaan. Mitenkään huikeaa ei ole HPK:n peli viime aikoina ollut, joskin pisteitä on kertynyt ihan kohtuullista tahtia. Torstaina kaatui Jukurit vieraskentällä luvuin 1-2. Kerholla onkin ollut varsin hankalaa maalinteon kanssa, ja sen maalien odotusarvo onkin melko matalalla.

[sportsbook id=”4022″ title=”Liiga”]

Kauden ensimmäisen kohtaamisen joukkueiden välillä Pelicans vei vieraskentällä nimiinsä luvuin 1-3. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Lahdessa viime kaudella tammikuussa, jolloin HPK vei pisteet peräti 2-6-voitolla. Maalinteon ongelmien kanssa paininut hämeenlinnalaisjoukkue tuskin tällä kertaa yltää moisiin lukemiin.

Kolme pointtia ottelusta

  • Pelicansilla jo kuuden ottelun mittainen tappioputki
  • HPK kärkkyy runkosarjassa kuuden pisteen takana
  • Edellinen kohtaaminen alkukaudelta Pelicansin vierasvoitto 1-3

Pelicansin pitkän tappioputken takaa löytyy nippu hyviä suorituksia, ja KalPalle joukkue taipui 2-3 vasta rankkareilla. Kyseessä oli jo toinen peräkkäinen rankkaritappio, joten pienestä lahtelaisilla on tällä hetkellä kiinni. Paikallispelissä kotona olisi oikea aika syttyä ja palata voittokantaan – ja maalinteon ongelmien kanssa paininutta HPK:ta vastaan siihen on kaikki edellytykset. Vetovihje on luottaa Pelicansin kotivoittoon.

[sportsbook id=”4985″ title=”Yllätyslahja jääkiekkovedot”]

Varhainen voitonmaksu
0 Shares