0 Shares

Lontoossa pelataan tärkeistä pisteistä

Välipäivien torstaisessa Valioliigan ottelussa ei ole lomanvietosta tietoakaan. Hyvään vireeseen päässyt Crystal Palace saa vastaansa Arsenalin. Selhurst Parkilla pelattava ottelu alkaa Suomen aikaa klo 22.00.

Crystal Palacen kohdalla Roy Hodgson näyttää olevan se mies, joka oli oikea valinta laivan luotsaamisen putoamiskamppailun myrskyjen silmästä kohti tyynempiä vesiä. Vaikka Palacella on tälläkin hetkellä vain piste eroa 18. sijan Bournemouthiin, on joukkueen peli näyttänyt rohkaisevan hyvältä – tällaista jalkapalloa pelaava joukkue todennäköisemmin nousee korkeammalle taulukossa. Arsenalia vastaan Hodgson saa taas käyttöönsä aatonaaton Swansea-tasurin (1-1) korttitilin täyttymisen takia huilanneen Christian Benteken.

Arsenalin edellinen ottelu on perjantailta, ja 3-3-tasapelistä Liverpoolia vastaan riittää totisesti kerrottavaa jälkipolville. Ottelussa pähkinänkuoressa nähtiin kosolti loisteliasta hyökkäyspeliä ja katastrofaalista puolustustyöskentelyä. Torstaisesta pohjoisen ja eteläisen Lontoon kohtaamisesta on myös lupa odottaa viihdyttävää ottelua viime aikojen valossa. Arsene Wenger joutuu valitsemaan miehistönsä Palacea vastaan ilman loukkaantumisista kärsivää Nacho Monrealia, Aaron Ramseytä ja Olivier Giroud’ta. Näiden poissaolojen myötä puntit tasoittuvat huomattavasti.

Kupletin juoni on selkeä: Arsenal tarvitsee pisteitä pysyäkseen mukana kärkinelikon vauhdissa. Crystal Palace taas ei sarjataulukon valossa voi vielä hengähtää helpotuksesta, sillä putoajan paikkaan on rakoa vain pisteen verran. Vaikkei kyseessä olekaan Lontoon kuumin derby, on ottelussa iso panos kummallakin puolella.

 

[sportsbook id=”4184″ title=”Valioliiga 2017-18″]

Palace-leirissä usko lienee korkealla viime aikojen hyvän vireen kohdalla, eikä Arsenal missään nimessä vaikuta varmasti ylitsepääsemättömältä haasteelta. Tuoreessa muistissa on varmasti myös huhtikuun 3-0-voitto Gunnersista.

Kolme pointtia ottelusta

  • Otteluruuhka näkyy varmasti kummallakin puolella
  • Palace noussut pohjamudista 8 ottelun tappiottomalla putkella
  • Arsenalilla merkittäviä poissaoloja

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, jossa markkinat arvioivat nähdäkseni Arsenalin aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi. Riskillä voisi lähteä kokeilemaan kotivoittoa isojen kertoimien perässä. Muuten vetovihjeen osalta suosituksena on vähän maltillisempi 1X-veto kieltämättä tasuriherkkien joukkueiden kesken.

[sportsbook id=”4967″ title=”Yllatyslahjat mestareiden liiga”]

0 Shares