97 Shares

Jääkiekkoilija Leo Komarov viettää parhaillaan Suomessa seesteisempää suvea kuin viime kesänä, jolloin muutto Torontosta New Yorkiin tiesi paljon muutoksia myös arkeen.

Islanders yllättää? Tienaa 170 € kympillä!

Jos Islanders yllättää ja voittaa itäisen konferenssin mestaruuden, nettoa 10 € panoksella 170 €!

Komaroville lätkäistiin neljän vuoden sopimus käteen, mikä tarkoittaa että Komarovin ei tarvitse ottaa liikaa stressiä kesällä.

Silti kesän riennot ovat jääneet mieheltä väliin.

– JVG:n keikan kävin Raumalla katsomassa. Komarov kertoo NordicBetin tiedotteessa.

 – Nyt ei tarvitse kämppää etsiä tai muuta sellaista, ja tietää milloin pitää lähteä takaisin. Eli elokuun lopussa varmaan. 

 

Vaikka Komarov ei festareita ole liikaa kierrellyt, on silti kesällä paljon tehtävää, sillä Komarov osallistuu kesän aikana myös ainakin pariin hyväntekeväisyystapahtumaan. Bermuda-tennisturnauksessa tuttuja kavereita oli jälleen kerran koolla runsaasti, ja sama tulee olemaan tilanne alumniottelussa Lahdessa elokuussa.

 – Hyväntekeväisyystapahtumat ovat aina hienoja, etenkin kun samalla näkee paljon kavereita. Bermudassa ei pelillisesti paljon jäänyt kerrottavaa, mutta paremmin se meni kuin edellisellä kerralla, Komarov naurahtaa.

– Olin myös viime vuonna alumnitapahtumassa, Raumalla, ja varmasti hieno tapahtuma tulee nytkin. Mielellään näissä pelaa.

 

Takana on hieno avauskausi Islandersissa, ja valmistautuminen uuteen kauteen on käynnistynyt. Islandersin pelaajaliikennettä hän ei juuri myönnä seuranneensa.

 – Ei hirveästi ole ollut aikaa. Eiköhän kokoonpanon näe sitten kun sinne mennään, Komarov piikittää.

– Nyt lähinnä treenataan ja ollaan perheen kanssa. Enimmäkseen Espoossa, mutta vähän joka puolella Suomea.

 

Seurakaveri Valtteri Filppula siirtyy New Yorkista, Detroitissa pelaavaan Red Wingsiin. 

– Se on tietysti omalta kannalta ikävä juttu. Hän pelasi hyvin ja on aika läheinen ystävä myös. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä on peliä vaan, ja eiköhän se ollut hyvä juttu hänelle, että sai kahden vuoden sopimuksen. Ja nähdään me tässä kesällä ihan riittävästi…

Yksi bromance loppuu, mutta onneksi änäriin jää paljolti miehistä ystävyyttä. Tsekkaa alta NHL:n bromance-lista.

Varhainen voitonmaksu
97 Shares