0 Shares

Suomalaisjoukkueet ovat jälleen tulessa torstaina Eurooppa-liigassa, mutta juhlat jäävät vedonlyöntiarvioiden mukaan vähiin. (Kansikuva: TT)

KuPS lähtee erinomaisista asetelmista toiseen kohtaamiseen valkovenäläistä Vitebskiä vastaan, kun kuopiolaiset nappasivat kotivoiton lukemin 2-0. Kamppailu eteni pitkään maalittomana, mutta Luis Murillon ja Lucas Rangelin toisen puoliajan osumat helpottivat savolaisten urakkaa huomattavasti.

Peliyhtiö NordicBetin mukaan kotijoukkue on lievä ennakkosuosikki torstaina: valkovenäläisten voitto saa kertoimen 2.16, kun taas KuPS:n vastaava on 3.10. Tasapeli vastaavasti palauttaisi rahat 3.30 -kertaisesti. NordicBetin arvioiden mukaan kotijoukkueen maalin voitto on todennäköisin, ja tämä riittäisikin viemään kuopiolaiset seuraavalle kierrokselle.

Vitebsk ei ole onnistunut maalinteossa kolmessa edellisessä ottelussaan ja Valko-Venäjän pääsarjassakin joukkue on tehnyt vain 13 maalia 14 ottelussa. Mikäli KuPS onnistuu edes kertaalleen maalinteossa torstaina, pitää kotijoukkueen tehdä vähintään neljä maalia edetäkseen jatkoon.

RoPS:n ja Aberdeenin toisessa kohtaamisessa on vielä kaikki auki, kiitos Tommi Jäntin lisäajan kavennuksen. Aberdeen oli kuitenkin avausosassa selvästi edellä pelillisesti, joten RoPS:n kotivoiton kerroin onkin peräti 4.10. Rovaniemeläisille riittäisi jatkopaikkaan tosin 1-0 -voittokin.

FC Inter kesti reilun tunnin Bröndbyn kelkassa viime viikolla, kun tilanne oli 1-1 reilut parikymmentä minuuttia ennen päätöstä. Musta kymmenminuuttinen vaikeutti turkulaisten urakkaa kuitenkin valtavasti: Bröndby voitti lopulta 4-1. Tansakalaisille riittäisi jatkopaikkaan siis jopa kahden maalin tappiokin.

NordicBetin mukaan Bröndby on kuitenkin selvä ennakkosuosikki myös toisessa kohtaamisessa. Vierasvoiton kerroin on vain 1.85.

Suomalaiset Eurooppa-liigassa torstaina:

  • 18.30 FC Inter-Bröndby
  • 19.00 RoPS-Aberdeen
  • 21.30 Vitebsk-KuPS

Kaikki Eurooppa liigan vetokohteet löydät täältä.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares