43 Shares

Valioliiga käynnistyi perjantaina Liverpoolin ja Norwichin kohtaamisella. Yleisö sai nautiskella harvinaisesta herkusta, kun kentällä nähtiin ensimmäinen suomalaismaali Valioliigassa vuosikymmeneen. (Kuva: TT)

Suomalaiset vedonlyöjät onnistuivat poikkeuksellisen vahvasti siihen, että Teemu Pukki onnistuu maalinteossa heti kivikovan Liverpoolin vieraana. Tämän puolesta lyötiin paljon vetoa esimerkiksi Betssonilla.

– Yksittäisenä kohteena pelivaihto Liverpool-Norwichin ympärillä oli ajankohtaan nähdne poikkeuksellisen suuri. Suomessa kolme neljäsosaa kaikista maalintekijävedoista lyötiin Pukin kautta, paljastaa Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

– Pukin maali tarkoitti meille viisinumeroista tappiota, ja myös Liverpoolin odotettua voittoa pelattiin paljon.

Pukkipartyt jatkuivat välittömästi sarjaporrasta ylempänä. Betssonin kertoimien mukaan Pukki tekisi todennäköisimmin 10-14 osumaa sesongin aikana.  

Kertoimet: Kuinka monta maalia Teemu Pukki tekee Valioliigassa 2019-20?

  • 0-4 maalia: 5.00
  • 5-9 maalia: 2.50
  • 10-14 maalia: 2.10
  • 15-19 maalia: 5.00

Kohteen löydät täältä.

Varhainen voitonmaksu
43 Shares