84 Shares

Makwan Amirkhani on erittäin kovassa iskussa tällä hetkellä. Hän heittikin sosiaalisessa mediassa julkisen haasteen UFC-rankingin TOP 10:ssä oleville Zabit Magomedsharipoville sekä Yair Rodriguezille. (Kuva:TT)

– Ihmiset pitävät mua hulluna tai tuhoon tuomittuna, kun haastoin nämä kaverit. Totuus kuitenkin on se, että tiedän kenet voin voittaa ja muiden mielipiteet eivät tule olemaan suuressa osassa mun otteluissa, Amirkhani toteaa vedonlyöntiyhtiö Betsafen tiedotteessa.

– Jos muka olen niin altavastaaja, niin antakaa mun mennä jakamaan häkki näiden herrojen kanssa ja sitten katsotaan miten käy. Olen meidän sarjan musta hevonen ja piste.

Betsafe ilmaisvetoklubi

Amirkhani palasi UFC-kehään kesäkuun alussa. Tuolloin hän murjoi Chris Fishgoldin ja otti voiton toisessa erässä. Voitto oli miehelle viides uran kuudessa UFC-ottelussa.

Suomalainen on harjoitellut kesän ajan erittäin kovaa ja toivoo, että seuraava ottelu näkee pian päivänvalon.

– Mä voin odottaa. Haluaisin otella mahdollisimman pian ja viestejä on mennyt edestakaisin. Toistaiseksi ei vielä ole löydetty vastustajaa.  

Varhainen voitonmaksu
84 Shares