96 Shares

Hyvää vauhtia koko kansan Pukiksi matkalla oleva Norwichin Teemu Pukki aiheuttaa vedonlyöntiyhtiöille painajaisia. Pelkästään Pukin maaleilla kymmenientuhansien eurojen miinuksen alkukaudella tehnyt Betsson aliarvioi kotkalaisen Valioliiga-potentiaalin pahemman kerran. (Kuva: TT)

El Pukin taival Valioliigassa on lähtenyt satumaisesti käyntiin: kotkalainen on kahden ottelun jälkeen maalipörssin kärjessä neljällä osumalla ennen viikonlopun kierrosta, aivan kuten kaikki odottikin.

Betssonilla tätä ei kuitenkaan ennalta nähty. Ennen sesongin alkua vedonlyöntiyhtiö arvioi kohteessaan Pukin tekevän yhdeksän maalia tai vähemmän,  mikä on suoranainen loukkaus viime kaudella Championshipissa 29 maalia viimeistellyttä ja Vuoden pelaaja -palkinnon voittanutta Pukkia kohtaan.

Myrskyvaroituksen jälkeen Betsson on joutunut korjaamaan viime kauden tapaan arviotaan, ja nyt Betsson pitää todennäköisimpänä 16-19 maalin väliin päätymistä. 


Kertoimet – kuinka monta maalia Teemu Pukki tekee Valioliigassa 2019-2020?

16-19 maalia: 2.50
12-15 maalia: 3.00
20-24 maalia: 5.00
8-11 maalia: 6.00
25 tai enemmän 10.00
4-7 maalia: 12.00

Kertoimiin pääset klikkaamalla tästä.


Alkukausi on nostanut kotkalaisen Patrik Laineen ja Lauri Markkasen viereen valtakunnan kiinnostavimpien urheilijoiden joukkoon. Jotain Pukki-huumasta kertoo sekin, että Kotimaisten kielten keskus eli Kotus on jopa selvittänyt, mistä sukunimi Pukki tulee. 

Pukki-manian valtaan joutunut Betsson on avannut yllä olevan lisäksi mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita listoilleen. Vetoa voi lyödä muun muassa siitä, että Pukki on sarjan paras maalintekijä ja Norwich säilyisi sarjassa. Molempien vaihtoehtojen toteutuminen ei kuitenkaan vaikuta todennäköiseltä skenaariolta kertoimen ollessa 34.00.

Lisäksi betsata voi muun muassa Pukin vierasmaalien määrästä. Betsson uskoo kertaalleen jo Liverpoolia Anfieldillä rokottaneen hyökkääjän tekevän alle 6,5 maalia vieraskentillä: tämän kohteen kerroin on 1.51. Mikäli Pukki tekee enemmän vierasmaaleja, saa rahat takaisin 2.40-kertaisesti.

Pukki ei ole erityisen tunnettu päämaaleistaan eikä NordicBet usko tyylin muuttuvan Valioliigassakaan. Alle 2.50 päämaalia saa nimittäin vain kertoimen 1.47.

Pukki ja Norwich ovat seuraavaksi suuren haasteen edessä, kun joukkue kohtaa lauantaina kotonaan Chelsean. Ottelu alkaa kello 14.30. Pukin maali lauantaina saa kertoimen 2.36, kaksi maalia 8.40 ja hatullinen 38.00.

Nämä ja kaikki muut mielenkiintoiset Valioliigan vedonlyöntikohteet löydät täältä. 

#PukkiWatch - montako maalia El Pukki iskee lauantaina?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...
Varhainen voitonmaksu
96 Shares