14 Shares

Vain 50 päivää sitten Serie A – seura Bolognan manageri Sinisa Mihajlovic ilmoitti lehdistötilaisuudessa, että hänellä on todettu leukemia. Peliuransa aikana kovapotkuisena laitapakkina tunnetuksi tullut serbi kertoi tuolloin, että kyseessä on aggressiivinen, mutta hoidettavissa oleva versio sairaudesta. “Kun minulle kerrottiin asiasta, olin shokissa. Istuin huoneessani ja itkin kaksi päivää…ne ei eivät olleet pelon kyyneleitä. Tiedän, että tulen voittamaan, teen aina asiat voittaakseni, niin kentällä kuin elämässäkin”.

Bologna ilmoitti tuolloin, että Mihajlovic aloittaisi hoidot välittömästi, mutta jatkaisi yhä joukkueen päävalmentajana. Mihajlovic on saanut luonnollisesti tukea paitsi jalkapallomaailmalta, myös käytännön tukea muulta valmennusryhmältään sekä hoitoa tarjonneilta lääkäreiltä. Tammikuussa Filippo Inzaghin Bolognan managerina syrjäyttänyt Mihajlovic johti seuran lopulta kymmenenneksi päättyneellä kaudella.

Nyt, Serie A – kauden ollessa avauskierroksellaan, Italiasta kantautuu iloinen viesti: Mihajlovic on saanut lääkäreiltä luvan toimia joukkueen päävalmentajana ja aloittaa kauden managerina paikan päällä, kun Bologna kohtaa vieraissa Hellas Veronan Suomen aikaa sunnuntai-iltana 21.45 alkavassa ottelussa. Kausi ja kamppailu ovat vasta alussa, mutta jalkapallomaailma toivottaa varmasti 50-vuotiaalle Mihajlovicille kaikkea hyvää!

NordicBet helmikuun superdiili
14 Shares