22 Shares

Liiga pyörähtää käyntiin torstai-iltana herkullisella kohtaamisella Hämeenlinnan Pallokerho – Oulun Kärpät. Kevään finaalisarjat ei paljoa paina, sillä NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen ennakkosuosikki Kärpille peräti kertoimen 50.00. (Kuva: TT).

Lähtökohdat otteluun

Hallitseva Suomen mestari HPK menetti useita avaanpelaajiaan mestaruuden jälkeen. Muiden muassa Teemu Turunen, Otto Paajanen, Eemil Larmi, Robert Leino ja Eetu Tuulolla pakkasivat pelikassinsa kultamitalin jälkeen ja lähtivät hakemaan uusia haasteita.

Vedonlyönnin näkökulmasta Jesse Puljujärvellä vahvistunut Kärpät on asetettu vieraspeliin jopa selkeäksi suosikiksi – kenties aiheesta. 1X2-vedonlyönnissä Kärpille tarjotaan kerroin 2.07, mutta NordicBetin uusille asiakkaille suunnattu tarjous on suorastaan ohittamaton.

Näin lunastat supertarjouksen

 • Avaa pelitili NordicBetille klikkaamalla alta “Lunasta tarjous” ja tee vähintään 10 euron talletus.
 • Lyö Kärppien 1X2-voittoa vähintään eurolla – jos Kärpät voittaa, saat normivoittojesi lisäksi peräti 50 euroa bonusrahaa!
 • K18. Säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti.
 • Lisätietoa:

  • Tarjous on voimassa vain NordicBetin uusille asiakkaille.
  • Lyö vähintään 1 € panoksella ennakkoveto Kärppien voitosta HPK:ta vastaan. Veto tulee lyödä single-vetona ja Ottelun voittaja 1×2-kohteeseen (ei moneyline-, tasoitus- tai muihin erikoiskohteisiin).
  • Saat Kärppien voittaessa HPK:n varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa perjantaina 14.9. klo 15:00 CEST mennessä.
  • Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 150 euroa enne kuin voit kotiuttaa voitot.

  Löytyykö sinulta jo pelitili? Nappaa tästä 20 euron ilmainen liveveto Liigaan.

  Varhainen voitonmaksu
  22 Shares