47 Shares

Hallitseva Stanley Cup -voittaja St. Louis Blues avaa kautensa NHL:ssä, kun se kohtaa Washington Capitalsin. St. Louis Blues on Pelimies.comin papereissa suosikki, ja NordicBetin jättikerroin 50.00 suoralle kotivoitolle on ohittamaton tarjous. (Kuva: TT)

Vain vajaa neljä kuukautta sitten kannua kattoon nostelleen St. Louis Bluesin muutokset ovat olleet pieniä. Lähtijöitä ei juurikaan ole, tulopuolella Justin Faulk on oiva lisä muutenkin vahvaan puolustusrepertuaariin.

Hyökkäyksessä tasalaatuiset neljä ketjua Brayden Schennin ja Vladimir Tarasenkon sekä kakkosvitjan Ryan O’Reillyn johdolla vastaavat tehoista laajalla rintamalla.

Kuznetsovin poissaolo syö Capitalsia

Vaikkei myöskään Capitals liiemmin muutoksia kokenut, syö pelikieltoa kärsivän Jevgeni Kuznetsovin poissaolo leveyttä Capsin hyökkäyspäästä. Kun lisäksi Alex Ovechkin kärsii pikkuvammoista, on päivän pelikunto pienoinen kysymysmerkki.

Bluesia lapulle

Laajemmalla ja tasaisemmalla materiaalilla operoiva Blues on suosikki kauden avauksesssa. Vielä joitakin päiviä sitten kotivoitolle tarjottiin hupaisia, jopa yli 2.40:n kertoimia, mutta markkina on korjannut itseään oikeaan suuntaan.

NordicBet tarjoaa NHL-avausyölle St. Louis Bluesin 1X2-voitolle peräti 50:n kertoimen uusille asiakkaille. Pääset lunastamaan tarjouksen tästä.

Vanhoille tutuille tarjottu kotivoiton kerroin 2,14 (kirjoitushetkellä) kelpaa myös peleihin mukaan avausyön jännäriksi.

Kampanjan ohjeet

  1. Avaa pelitili NordicBetille.
  2. Lyö veto vähintään 1 euron panoksella, St. Louis Bluesin 1X2-voitosta ottelussa Capitalsia vastaan. Ottelu pelataan keskiviikon ja torstain vastaisena yönä klo 03.00 alkaen.
  3. Jos St. Louis Blues voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50.00-kertoimen yhden euron panokseen saakka. Lisävoitto maksetaan bonusrahana.

Kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. K18. Pelaathan vastuullisesti.

Varhainen voitonmaksu
47 Shares