305 Shares

NHL:ssä on heti edessä poikkeuksellisen mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun Kaapo Kakon New York Rangers ja Patrik Laineen Winnipeg Jets iskevät heti yhteen. Betsafe tarjoaa kamppailuun erittäin maukkaan lisän. (Kuva: AOP)

Kakkoa ja Lainetta tullaan varmasti vertailemaan valtavasti läpi kauden: varattiinhan molemmat pelaajat varaustilaisuuksiensa toisina pelaajina tarunhohtoiseen. Laine tykitti ensimmäisellä sesongillaan 2016-17 73 ottelussa peräti tehot 36+28 ja nyt katsojat odottavat mielenkiinnolla Kakon vastausta.

Duon kauteen valmistautumiset ovat sujuneet hieman eri merkeissä. 

Kakko on ollut alusta lähtien Rangersin mukana ja hän on yksi Rangersin kasvoista tulevalla kaudella. New Yorkissa on valtavat odotukset superlupausta kohtaan. Niitä ei ole vähentänyt turkulaisen mainiot otteet harjoituskaudella.

Laineen kesä sujui vastaavasti poikkeuksellisissa merkeissä sopimusneuvottelujen takana. Muun muassa Tapparan ja Bernin mukana harjoitellut tamperelainen allekirjoitti lopulta kahden vuoden ja 13,5 miljoonan dollarin jatkopahvin Jetsin kanssa. Raha alkoi ilmeisesti poltella taskussa nopeasti, sillä viime päivien suurimmat otsikot Laine sai lähinnä uudesta autostaan. 

Suomalaisten onnistumisella 50 euroa lisävoittoja

Betsafe tarjoaa suomalaisten kohtaamiseen maistuvan lisän. Mikäli Laine tai Kakko tekee ottelussa maalin, niin otteluun vähintään euron ennakkovedon tehneet kuittaavat 50 euroa bonusrahaa. Pääset kampanjaan kiinni tästä.

Kampanjan ohjeet

  • 1. Avaa tili Betsafelle.
  • 2. Lyö vähintään 1 euron veto mihin tahansa Rangers-Jets -kohteeseen.
  • 3. Jos Kakko tai Laine tekee maalin, saat 50 euroa bonusrahaa!

Rangersin ja Jetsin kohtaaminen alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kello 02.00.

Kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. K18. Pelaathan vastuullisesti.

Betsafe