38 Shares

NHL-kauteen suurin odotuksin lähteneet Aleksander Barkov (FLA) ja Sebastian Aho (CAR) hakevat vielä avausmaaliaan. Seuraava mahdollisuus hanojen aukaisuun on tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä klo 02.00, ja Pohjolan johtava vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa otteluun maukkaan lisän.

Sekä Aho että Barkov profiloituvat ennen kaikkea pelintekijöinä, mutta tästä huolimatta kaksikolta saa ja pitää odottaa myös maaleja.

Esimerkiksi Barkov arvostettiin NordicBetillä ennen kautta Patrik Laineen jälkeen toiseksi suurimmaksi suosikiksi suomalaisten maalipörssin voittajana. Ahon maalimäärä puolestaan povattiin ennen kautta noin 31 maalin tietämille

On siis todennäköisesti vain ajan kysymys, milloin kaksikolla helähtää ensimmäisen kerran.

Panthers – Hurricanes: suomalaisonnistumisella 50 euroa lisävoittoja

Näistä lähtökohdista NordicBetin tarjoaa mahtavan lisäjännärin suomalaisnäkökulmasta erittäin mielenkiintoiseen kohtaamiseen Florida Panthersin ja Carolina Hurricanesin välillä tiistain ja keskiviikon välisen yön kohtaamiseen.

Mikäli Barkov tai Aho tekee ottelussa maalin, otteluun vähintään euron ennakkovedon tehneet NordicBetin uudet pelaajat kuittaavat peräti 50 euroa bonusrahaa normivoittojen lisäksi.

Tarjous on voimassa vain NordicBetin uusille asiakkalle, ja pääset siihen käsiksi tästä.

Kampanjan ohjeet

  • Avaa tili NordicBetille.
  • Lyö vähintään 1 euron veto mihin tahansa Panthers – Hurricanes -matsin kohteeseen.
  • Jos Barkov tai Aho tekee maalin, saat tavallisten voittojesi lisäksi 50 euroa bonusrahaa.

Esimerkki: Lyöt 25 euroa Floridan voitolle kertoimella 2.30. Florida voittaa ja Barkov tekee maalin. Saat 57,50 euron (25 € x 2.30) normivoittojen lisäksi 50 euroa bonusrahaa.

Panthersin ja Hurricanesin kohtaaminen alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 02.00.

Kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. K18. Pelaathan vastuullisesti.

38 Shares