46 Shares

NHL on käynnistynyt vauhdikkaasti ja monet suomalaiset ovat loistaneet avauskierroksilla. Tässä suurimmat kotimaiset onnistujat ensimmäisistä peleistä. (Kansikuva: TT)

5. Miro Heiskanen, Dallas Stars

Miro Heiskanen on jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi. 20-vuotias puolustaja on esiintynyt konkarin lailla taalajäillä ja kellottanut ensimmäisissä kolmessa pelissä keskimäärin peräti yli 25 minuuttia peliaikaa ottelua kohden. Lisäksi suomalaispuolustaja avasi maalitilinsä komealla osumalla St. Louis Bluesia vastaan ja on saalistanut tililleen yhden syöttöpisteenkin.

4. Erik Haula, Carolina Hurricanes

Maisemanvaihdos näyttää tehneen hyvää Erik Haulalle. Vuoden sopimuksen Hurricanesin kanssa tehnyt hyökkääjä on onnistunut maalinteossa jokaisessa kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa ja vastuutakin on irronnut mukavasti yli 18 minuuttia iltaa kohden. Tällainen kauden aloitus uudessa seurassa tuli kuin tilauksesta loukkaantumisista kärsineelle suomalaishyökkääjälle. 

Haula ja Carolina kohtaavat seuraavaksi Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin – tsekkaa tästä miten voit napata 50 euroa lisävoittoja suomalaisonnistumisella.

3. Roope Hintz, Dallas Stars

Roope Hintz säväytti erityisesti viime kevään pudotuspeleissä ja tahti on ollut väkevää myös syksyllä. Ilveksen kasvatti sai maalitilinsä auki heti avauspelissä ja viime pelissä Hintz kuritti Detroitia kahdella täysosumalla. 22-vuotias hyökkääjä ei aristele kaukalossa lainkaan ja on kirkkaissa valoissa kuin kotonaan, mikä näkyy tulostaululla. 

2. Mikko Rantanen, Colorado Avalanche

Mikko Rantanen oli sopimusneuvotteluidensa johdosta reilusti otsikoissa läpi syksyn. Uudella diilillään reilut yhdeksän miljoonaa dollaria kuluvasta kaudesta nettoava Rantanen on osoittanut heti olevansa joka pennin arvoinen: kahden ottelun saldona on tylyt tehot 3+2. Rantanen on parantanut piste-ennätystään kolmena kautena putkeen eikä olisi ihme, mikäli hurjassa iskussa oleva suomalainen pistäisi viime keväänä syntyneen 87 pisteen ennätyksensä uusille kymmenluvuille. 

1. Ville Heinola, Winnipeg Jets

Ville Heinola pelasi vielä viime kaudella yhdeksän ottelua lukon A-junioreissa eikä varmasti monikaan olisi uskonut, että hän raivaa jo kuluvaksi syksyksi tiensä NHL:ään. Harjoituskauden ennakkoluulottomilla otteillaan paikan Jetsistä napannut Heinola on ollut ensimmäisissä peleissä erinomainen: vastuuta on tullut nousujohteisesti ja esimerkiksi Islandersia vastaan suomalaispuolustaja kellotti peräti yli 23 minuuttia jääaikaa. Lisäksi 18-vuotias puolustaja on avannut jo pistetilinsä antamalla kaksi maaliin johtanutta syöttöä kolmessa ensimmäisessä ottelussa.

Barkov tai Aho tekee maalin? Nappaa 50 euroa lisävoittoja

  • Avaa pelitili NordicBetille alta.
  • Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun ti-ke yön matsiin Florida Panthers – Carolina Hurricanes ennen matsin alkua (min. kerroin 1,50).
  • Jos Barkov tai Aho tekee maalin, saat 50 € lisävoittoja normivoittojesi lisäksi.
  • Kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

    Varhainen voitonmaksu
    46 Shares