256 Shares

Suomalaisten katseet kohdistuvat viikonloppuna Bosniaan, kun Huuhkajilla on edessään äärimmäisen iso ottelu. Vedonlyöjillä riittää vastaavasti jännitettävää Teemu Pukin suhteen, sillä suomalaistähden maalille tarjotaan huimaa kerrointa. (Kuva: TT)

Betssonin uutena asiakkaana saat Pukin iskemälle ottelun avausmaalille käsittämättömän kertoimen 100.00  euron panokseen asti. Nappaa tarjous kiinni tästä.

Huuhkajat on pedannut itselleen loistavat asetelmat karsintalohkossa. Joukkue on saalistanut kuudesta ottelusta 12 pistettä eli toisin sanoen voittanut kaikki muut vastustajat paitsi Italian, joka on kaatanut Suomen kahdesti. 12 pisteellä irtoaa erinomaisesti lohkon toinen sija. Armenialla on kasassa yhdeksän pistettä ja Bosnialla seitsemän.

Lauantain voitolla Huuhkajat voisi ottaa jälleen ison askeleen kohti arvokisoja. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa päättyi Suomen loistavaan voittoon lukemin 2-0, kun Teemu Pukki onnistui kahdesti maalinteossa. Bosnia ja Hertsegovina lähtee lauantain kamppailuun ilman tähtipelaajaansa Edin Dzekoa.

Huuhkajien kannattajillakin on ollut pieniä kysymysmerkkejä ilmoilla ennen huipputärkeää kohtaamista. Valioliigassa loistaneen Pukin ruuti on ollut viime aikoina märkää.

Syyskuun alussa kahdessa ottelussa putkeen Huuhkajille osunut hyökkääjä palasi Valioliigaan räjähtävästi ja kuritti hallitsevaa mestaria Manchester Cityä yhdellä osumalla. 29-vuotiaan suomalaisen kolme viimeisintä kamppailua Burnleytä, Crystal Palacea sekä Aston Villaa vastaan ovat vastaavasti sujuneet ilman täysosumia. 

Paniikkiin ei kuitenkaan ole mitään aihetta. Pukki on edelleen Valioliigan maalipörssissä erinomaisesti neljäntenä. Myös maajoukkuepaidassa jälki on ollut tuhoisaa: viimeisessä neljässä Huuhkajien kamppailussa Pukki on viimeistellyt viisi maalia. Yhteensä maajoukkuepaidassa osumia on kertynyt 20, joten 70 ensimmäistä maajoukkuepeliä tuottivat vain 15 maalia.

Pukin avausmaalille järjetön kerroin 100.00

Vedonlyöntiyhtiö Betsson iskee pöytään uusille asiakkailleen Bosnia ja Hertsegovinan ja Suomen otteluun poskettoman tarjoksen. Saat Pukin tekemälle avausmaalille todella kuumottavan kertoimen 100. Pääset lunastamaan tarjouksen tästä.

Kampanjan ohjeet

  1. Avaa pelitili Betssonille.
  2. Tee talletus ja lyö veto vähintään 1 euron panoksella Teemu Pukki tekemään ottelun avausmaalin.
  3. Pukin avatessa ottelun maalihanat saat kohteelle kertoimen 100.00 euroon asti + päälle normivoitot. Voit siis halutessasi lyödä kohteeseen myös isomman panoksen.

Bosnia ja Hertsegovinan ja Suomen kohtaaminen alkaa lauantaina kello 19.00.

Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.