10 Shares

Suomen kirkkain MMA-tähti Makwan Amirkhani kohtaa Shane “Hurricane” Burgosin New Yorkissa 2. marraskuuta. Kovan UFC 244 -tapahtuman ottelu on Makulle ensimmäinen rankattua ottelijaa vastaan, ja Makun tähtäin on selvä: mestaruus vuonna 2020. (Kuva: TT)

Pitkän matkan unelmaansa kohti kulkenut Amirkhani teki isoja muutoksia elämäänsä maaliskuussa 2017 Arnold Allenille kärsityn tappion jälkeen, ja päätti jättää kaiken turhan elämästään pois saavuttaaksen unelmansa: UFC:n mestaruusvyön.

Uhraukset ja tehty työ on kantanut hedelmää, ja Amirkhani uhkuu itseluottamusta ennen marraskuun isoa iltaa. Amirkhanin pääyhteistyökumppanin Betsafen tuottaman kolmiosaisen dokumenttisarjan päätösoasssa Maku tekeekin kovan lupauksen: mestaruusvyö on hallussa ennen vuoden 2020 loppua.

Katso dokumenttisarjan 3. jakso nyt

https://www.betsafe.com/fi/blog/urheilu/mma/makwan-amirkhani/

Makwan Amirkhani lupaa mestaruuden ennen vuoden 2020 loppua.10 Shares