168 Shares

Veikkausliiga huipentuu lauantaina, kun KuPS ja FC Inter ratkaisevat mestaruuden Turussa. Vedonlyöntiyhtiö Betsafe tarjoaakin vedonlyöjille mieluisan lisän mestaruuskamppailuun.


FC Inter vai KuPS? 50€ ilmaisveto

Kumpi voittaa mestaruuden? Avaa tili Betsafelle ja lyö otteluun vähintään 1 euron veto Interin tai KuPSin voitosta. Saat oikein veikatessasi 50 euron ilmaisvedon.


Veikkausliigassa siirryttiin kuluvaksi kaudeksi uuteen sarjajärjestelmään. Joukkueet pelasivat runkosarjassa kertaalleen kotona ja vieraissa toisiaan vastaan, minkä jälkeen kuusi parasta joukkuetta jatkoivat yläloppusarjaan. Kuuden viimeisen kohtalona on vastaavasti ratkoa putoajat, minkä lisäksi tänä vuonna kaksi joukkuetta pääsee karsimaan viimeisestä europaikasta kolmen yläloppusarjan joukkueen kanssa.

Päätöskierroksella katseet kohdistuvat kuitenkin täysin mestaruustaisteluun. KuPSilla oli mahdollisuus varmistaa mestaruus jo edellisessä kamppailussa, mutta 1-0 -johto ei pitänyt loppuun asti, vaan FC Honka nousi tasoihin vajaat kymmenisen minuuttia ennen loppua. FC Inter haki samalla voiton HJK:sta, joten kaikki pysyi auki viimeiseen iltaan asti.

KuPS lähtee lauantaihin kahden pisteen etumatkalta. Interille kelpaa siis kotiottelustaan vain voitto, muissa tapauksissa mestaruus matkaa Savoon. 

Turkulaiset olivat jo pitkään kiinni mestaruudessa, mutta karvaat tappiot Ilvekselle ja Hongat olivat koitua kalliiksi. KuPS voitti samalla omat ottelunsa ja sai avaimet omiin käsiinsä. 

KuPS ja Inter ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti: molemmat joukkueet hoitivat kotipelinsä, joten voitot ovat tasan. 

Jalkapallo on todella suuressa nousussa Suomessa muun muassa Huuhkajien historiallisen hyvän tilanteen takia. Veikkausliigassa ei varmasti oltaisi voitu toivoa parempaa huipennusta kaudelle. 

Interin ja KuPSin välinen jännitysnäytelmä käynnistyy lauantaina kello 15.00.

FC Inter vai KuPS? 50€ ilmaisveto

Kumpi voittaa mestaruuden? Avaa tili Betsafelle ja lyö otteluun vähintään 1 euron veto Interin tai KuPSin voitosta. Saat oikein veikatessasi 50 euron ilmaisvedon.

Kampanjan ohjeet:

  1. Avaa tili Betsafelle
  2. Lyö veto vähintään 1 euron panoksella 1×2-ennakkoveto FC Inter-KuPS-ottelun voittajasta.
  3. Jos vetosi menee oikein saat normaalin voiton lisäksi 50 € ilmaisvedon!

Osallistu kampanjaan tästä.

Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Casinowinnerin yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

Varhainen voitonmaksu
168 Shares