0 Shares

Vakuuttavaa jälkeä UFC-kehässä tehnyt Makwan Amirkhani kohtaa lauantaina Madison Square Gardenissa, kun vastaan iskee Shane Burgos. (Kuva: TT)

Burgos löytyy UFC-rankingin sijalta 12. Tämä ei kuitenkaan Makua hetkauta.

– Olen odottanut ja odottanut, enkä enää millään malttaisi odottaa tulevaa viikonloppua. Olen tehnyt niin paljon töitä tämän eteen ja nyt se, että saan mennä vastaanottamaan tilaisuuden terveenä nuorena miehenä, on minulle unelmien täyttymys, Amirkhani niputtaa Betsafen tiedotteessa.

Suomalaisella on ollut säätämistä aikataulujen kanssa, kun otteleminen venyikin loppusyksyyn.

– Minun piti otella Kööpenhaminassa jo aiemmin syksyllä ja siksi valmistautuminen on tapahtunut etuajassa. Olen saanut vain pitää kehostani huolta ja antaa mieleni levätä. Nyt enää alle viikko ja otan koko show’n New Yorkissa itselleni.

Iranissa syntyneen Amirkhanin mielessä on väistämättä myös kurdien vaikea tilanne Turkin moukaroimassa Syyriassa.

– Lauantaina kiitos kuuluu Suomelle. Katsoessani elämäni lähtöpisteitä, niin ilman Suomea en olisi varmaankaan elossa. Matsin jälkeen huomioni siirtyy kurdilaisille, jotka tarvitsevat nyt kaiken huomion maailmalla. Minulla on tehtävä, ja aion suoriutua siitä, koska on ihmisiä, joita pitää inspiroida. Mennään Suomi! Mennään kurdipoika! Ei näitä päivä joka päivä tule!

Kertoimet lauantain ja sunnuntain välisen yön kamppailuun löydät täältä. Amirkhani lähtee ainakin kertoimien valossa otteluun altavastaajana, sillä hänen kerroin on 2.90. Shane Burgosin voitto palauttaisi rahat 1.43-kertaisesti.

0 Shares