417 Shares

Suomen lätkämaajoukkueen kausi alkaa huomenna Karjala-turnauksessa, jossa Leijonat kohtaa Venäjän. Suomea kipparoi tutusti viime kevään MM-sankari Marko “Mörkö” Anttila. (Kuva: TT)

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa uusille asiakkaille todella maukkaan lisän otteluun. Jos Marko Anttila tekee ottelussa maalin, saat 100 euron ilmaisvedon.

Anttila ei ole maalaillut liikaa tällä kaudella KHL:ssä Jokerien paidassa, sillä 23 ottelussa on syntynyt vain kolme osumaa. Leijonissa miehen rooli on kuitenkin hieman isompi, ja hän saa vierelleen paljon taitoa.

Anttila on aina syttynyt maajoukkuepeleihin, ja etenkin viime kevät oli yhtä juhlaa, kun hyökkääjä latoi MM-jäillä neljä täysosumaa ja johdatti Leijonat maailmanmestaruuteen.

Huomisessa Venäjä-ottelussa Anttila pelannee kolmoskentässä, jota sentteröi Liigan alkukauden parhaimpiin pelaajiin kuulunut Juho Lammikko. Kärppähyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Liigassa 18 ottelussa 22 tehopistettä. Myös kentän toisella laidalla on tulikuuma pelaaja, kun kolmikon täydentää Tapparan Kristian Kuusela. Hän on tehnyt tällä kaudella Liigassa 19 ottelussa 21 tehopistettä.

Kolmen MM-kultamitalistin kentältä voidaan odottaa paljon: Kuusela ja Lammikko tulevat tuomaan vahvan kiekollisen panoksen. Anttila repii, raastaa ja ajaa maalille. Maalintekopaikkoja on luvassa, joten Mörkön onnistuminen maalinteossa ei ole kaukaa haettu ajatus.

Lyökö Mörkö sisään?

Kampanjan ohjeet:

  1. Avaa tili ja tee talletus
  2. Lyö vähintään 1 euron veto Venäjä-Suomi-ottelun mihin tahansa ennakkokohteeseen. (min kerroin 1.50)
  3. Löikö Mörkö sisään? Saat Marko Anttilan maalatessa 100 euron ilmaisvedon!

Kampanja on voimassa vain uusille Nordicbetin asiakkaille (K18). Pelaa vastuullisesti.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe tarjoaa 150% bonuksen uusille asiakkaille. Klikkaa etuun tästä linkistä.

Vedonlyöntiyhtiö Casino Winner tarjoaa jalkapallon Mestarien liigan ystäville 25 euron ilmaisen livevedon. Klikkaa linkkiä.

417 Shares