914 Shares

Koko Suomen urheileva kansa pysähtyy tulevana perjantaina klo 19.00 jännittämään Suomen jalkapallohistorian suurinta yksittäistä ottelua. Panokset ovat selvät, kotivoitto Liechtensteinista riittää varmistamaan Huuhkajien kaikkien aikojen ensimmäisen arvokisapaikan. Jalkapallohuuma on Suomessa ennennäkemättömällä tasolla ja perjantain ottelun jokainen lippu myytiin hyvissä ajoin parempiin käsiin. Tunnelmasta ja yhdessäolosta pääsee kuitenkin nauttimaan monissa kisakatsomoissa eri puolella Suomea. (Kansikuva: tt)

Betsaa Suomi EM-kisoihin!

Avaa tili Betssonille ja lyö vähintään 1€ ennakkoveto perjantain otteluun. Jos Suomi voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-kisojen otteluun. Lisäksi saat 10 ilmaiskierrosta Hugo Goal -kolikopeliin heti vedon lyötyäsi. 

Voit osallistua kampanjaan tästä.

Espoo

Espoossa ottelua pääsee katsomaan paremmin raviratana tunnettuun Vermoon, joka avaa ovensa kaksi tuntia ennen h-hetkeä. 500 henkeä vetävässä ravintolassa tarjolla on iso jättiskriini, josta futisfanit pääsevät jännittämään kisapaikan mahdollista ratkeamista.

Helsinki

Huuhkajien virallinen kisakatsomo järjestetään Helsingin Kansalaistorilla. Tarjolla on kolme jättimäistä skriiniä ja kaiken mennessä nappiin ottelun jälkeen paikalla saatetaan nähdä historiaa tehneitä Huuhkajien pelaajia. Tarjolla on myös vaihtoehtoisia kohteita matsin seuraaville. Norwichin kannattajien kannattaa suunnata Korjaamoon, sillä Valioliigaseura järjestää ottelun kunniaksi kisastudion, jonka jälkeen käynnistyy Teemu Pukkin mukaan nimetyt jatkobileet. Astetta eksoottisempaa vaihtoehtoa tarjoaa Paavalin Seurakunta, joka järjestää futiskirkon klo 18.00 alkaen. Ennen ottelua nautitaan ehtoollinen, jonka jälkeen ottelua voi seurata hartaassa tilassa vielä nimeämättömien asiantuntijoiden kanssa.

Hämeenlinna

Hämeenlinna tunnetaan kovana jääkiekkokaupunkina, mutta futishuuma on ottanut haltuunsa pahimmatkin hokipitäjät. Paikallinen alasarjaseura Lammin Veto nimittäin järjestää kaupungin ainoan virallisen kisastudion tanssiravintola Kapakanmäessä klo 18.00 alkaen.

Jyväskylä

Myös urheilukaupunki Jyväskylässä päästään nauttimaan futishuumasta, sillä yleisön suuren kysynnän vuoksi kaupunki päätti isännöidä kisastudiota 1500 ihmistä vetävällä Paviljongin Olkkari-klubilla klo 18.00 alkaen.

Kotka

Teemu Pukkin kotikaupunki Kotka ei näillä näkymin järjestä monen ihmetykseksi virallista kisakatsomoa, mutta hätä ei ole tämännäköinen. Ottelua nimittäin voi seurata paikallisesta urheiluravintolasta Players Sports Bar Kotkasta, joka avaa ovensa muutama tunti ennen ottelun avausvihellystä.

Lahti

Lahti on tuottanut maailmalle Suomen jalkapallohistorian parhaan pelaajan ja jalkapallokaupungissa Huuhkaja-huuma onkin kovalla tasolla. Kaupungin suurin ja kaunein kisakatsomo järjestetään sisäfestivaali XXL Mössön yhteydessä. Tarjolla on iso skriini ja iltaa isännöivät Villi Kortti tv-ohjelmasta tutut Kalle Palander ja Mikko “Tökä” Töyssy.

Oulu

Oulussa tarjolla ei ole virallista kisakatsomoa, mutta kaupungin ylpeys AC Oulu järjestää 150 etukäteisilmoittautuneelle mahdollisuuden katsoa ottelua hyvässä seurassa ravintola Ihku Oulun tiloissa klo 17.30 alkaen.

Pori

Porilaisella jalkapallolla ei juuri nyt mene kovin lujaa, mutta kisakatsomoskenessä kaupunki ei häviä juuri kenellekään, sillä Liechtenstein-ottelua pääsee katsomaan Isomäki Areenalle klo 17.30 alkaen. Luvassa on monenlaista oheisohjelmaa, sillä yleisötapahtumaan on kutsuttu paikallisia jalkapalloseuroja, joiden kanssa suunnitellaan monenlaista yhteistä ohjelmaa ennen ottelun alkamista.

Seinäjoki

Seinäjoella on yksi Suomen hienoimmista jalkapallostadioneista, joten on luonnollista, että paikallinen futissuuruus SJK isännöi kisastudiota omalla OmaSp Stadionillaan. Ovet aukeavat klo 18.00 ja ottelua on alustamassa tukku paikallisia jalkapallosuuruuksia.

Tampere

Huuhkajien futisbuumi sai alkunsa Tampereella, sillä Suomi pelasi karsintojensa isoimmat ottelut hyvällä menestyksellä Ratina-stadionilla. Tästä innostuneena Tampereen kaupunginhallitus päätti pistää pystyyn kunnon bileet Tampereen keskustorille, jonne odotetaan yli 5000 futiksen ystävää seuraamaan kaikkien aikojen futisottelua.

Turku

Suomen entinen futispääkaupunki Turku järjestää tapahtuman Hämähäkkitontilla. Tilaisuus alkaa kello 18.00, jolloin valoseinällä näytetään vajaan tunnin ajan Turun kaupungin markkinointivideoita. Lähetys ottelusta alkaa kello 18.55 ja tilaisuus päättyy 22.00. Myös kaupungin ykkösyökerho Dynamo on lupautunut näyttämään ottelun omalta skriiniltään.

Betsaa Suomi EM-kisoihin!

Avaa tili Betssonille ja lyö vähintään 1€ ennakkoveto perjantain otteluun. Jos Suomi voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-kisojen otteluun. Lisäksi saat 10 ilmaiskierrosta Hugo Goal -kolikopeliin heti vedon lyötyäsi. 

Voit osallistua kampanjaan tästä.

Ohjeet

  1. Avaa tili ja talleta
  2. Lyö vähintään 1€ veto Suomen 1X2-voitolle Liechtensteinia vastaan
  3. Saat heti 10 ilmaiskierrosta Hugo -goal kolikkopeliin. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen otteluun EM-kisoissa!

Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

Perjantai on erityinen päivä vedonlyöjille. Betsson tarjoileekin kamppailuun monia mielenkiintoisia erikoiskohteita. 

Laskeutuuko huuhkaja kentälle ottelun aikana?

  • Kyllä: 200.00

Pukki tekee hattutempun, Pukki ottaa paidan pois?

  • Kyllä: 70.00

Liechtenstein tasoittaa ottelun lisäajalla?

  • Kyllä: 70.00

Nämä ja muut erikoiset kohteet löytyvät täältä. 

914 Shares