45 Shares

Huippukiinnostava perjantain Suomi-Liechtenstein-ottelu alkaa saada ison maailman piirteitä myös vedonlyönnin puolella. EM-karsintaottelun ympärille on luotu lukuisia vedonlyönnin erikoiskohteita ottelutapahtumista ja nyt myös sen ulkopuolelta. (Kuva: TT)

Vedonlyöntiyhtiö Betsson kertoi tiedotteessaan avanneensa otteluun historian lehtiä havisuttavan kertoimen: laskeutuuko kentälle ottelun aikana huuhkaja! Jos näin tapahtuisi, veikkaajat saisivat rahansa takaisin peräti 200-kertaisena.

Kuten useimmat suomalaiset jalkapallon ystävät muistavat, kesäkuussa 2007 sittemmin Bubiksi nimetty huuhkaja lensi Olympiastadionille Suomi-Belgia-ottelussa, hurmasi yleisön ja siivitti Suomen 2-0-voittoon. Komean linnun komea nimi vakiintui nopeasti myös maajoukkueen kutsumanimeksi.

Betsson korostaa tiedotteessaan olevansa tietoisia, että koulutettuja huuhkajia voi tilata esimerkiksi internetistä, mutta pitää mahdollisia manipulaatioyrityksiä erittäin epätodennäköisenä näin lyhyellä varoitusajalla.

Suomi-Liechtenstein: Erikoiskertoimet

Laskeutuuko huuhkaja kentälle ottelun aikana? Kyllä: 200.00

Pukki tekee hattutempun, ottaa paidan pois ja Suomelle yli 3 paitsiota? Kyllä: 70.00

Suomi voittaa, Pukki tekee maalin ja ottelussa yli 3,5 maalia? Kyllä: 2.40

Löydät kaikki Betssonin erikoiskertoimet otteluun klikkaamalla tästä.

Muista myös Betssonin uuden asiakkaan tarjous, jossa saat 50 euron ilmaisen livevedon EM-kisojen avausotteluun panostamalla vähintään 1 euron Suomen 1×2-voitolle!

45 Shares