13 Shares

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan keskiviikkona todellisella kahdeksan ottelun herkkukierroksella Mestarien liigan 5. kierroksen saavuttaessa päätöksensä. (Kuva: TT)

Suuren yleisön huomio kiinnittyy varmuudella H-lohkoon, jossa Serie A:n loistavasti aloittanut Inter jahtaa Dortmundin ja FC Barcelonan etumatkaa.

H-lohkossa puolestaan Ajax, Chelsea ja Valencia ovat kaikki seitsemässä pisteessä kun lohkovaihetta on pelaamatta vain kaksi ottelua.

10 euron talletuksella peräti 60 euroa pelirahaa keskiviikkoiltaan

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa keskiviikon jännitysnäytelmiin kympin talletuksella peräti 60 euroa pelirahaa.

Talletusbonusta ei ole rajoitettu tiettyyn otteluun tai lopputulokseen, joten voit käyttää pelirahan mihin tahansa keskiviikon vetoon – esimerkiksi Barcelonan 1×2-voittoon Dortmundista H-lohkon huipputaistossa.

Miten lunastan tarjouksen?

 1. Avaa tili Betssonille Betssonin kampanjasivulta.
 2. Saat peräti 500 % eli 50 euron talletusbonuksen ensimmäiselle talletuksellesi jolloin pelikassasi on jo 60 euroa.
 3. Lyö koko 60 € potti esimerkiksi Barcelonan 1X2-voitolle kertoimella 1.56*.
 4. Barcelonan voittaessa saat 93 € voittopotin, jolloin reaalikerroin vedollesi on järisyttävä 9,36 normaalin 1,56 sijaan (1,56 x 6).

*Kerroin 1.56 tiistaina klo 13.00 ja se saattaa muuttua.

Pääset kampanjaan käsiksi klikkaamalla tästä.

Maksimitalletussumma 10 euroa. Tarjous on voimassa vain Betssonin uusille asiakkaille. Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

Paineet Dortmundilla

Barcelona johtaa La Ligaa ja Mestarien liigan lohkoaan, mutta syksy on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Joukkue on tehnyt UCL:ssä neljässä ottelussa vain neljä maalia. Vastaavasti omiin on mennyt vain kaksi, joten pisteitä on kertynyt kahdeksan. Edellisessä ottelussaan Barca jäi noloon maalittomaan tasapeliin kotikentällään Slavia Prahaa vastaan.

Dortmund on vastaavasti lohkon toisena pisteen espanjalaisia perässä. Dortmundin syksy on ollut haastava ja päävalmentaja Lucien Favren asemaa on kyseenalaistettu. Tasaisessa Bundesliigassa joukkue on vasta viidentenä, joten menestyminen Euroopassa painaa varmasti vaakakupissa paljon. Edes jatkopaikka ei ole vielä varma: Inter hengittää saksalaisten niskaan kolmen pisteen päässä.

Liverpool ja Napoli kamppailevat vastaavasti E-lohkon voitosta. Napoli vei nimiinsä joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta Pool johtaa lohkoa yhden pisteen erolla. Italialaiset menettivät hieman yllättäen pisteitä tasapeleissä Salzburgille ja Genkille, joten lohkon ykkössijan saavuttaminen vaatii käytännössä täyttä pistepottia keskiviikolta.

Keskiviikon ottelut Mestarien liigassa

 • 19.55 Valencia-Chelsea
 • 19.55 Zenit-Lyon
 • 22.00 Barcelona-Dortmund
 • 22.00 Genk-Salzburg
 • 22.00 Lille-Ajax
 • 22.00 Liverpool-Napoli
 • 22.00 RB Leipzig-Benfica
 • 22.00 Slavia Praha-Inter

Oletko jo Betssonin asiakas? Tsekkaa joulukalenterin mehukkaat tarjoukset ja nappaa itsellesi aitiopaikka Manchester United – Norwich-otteluun!

13 Shares