34 Shares

Rapakon takana vietetään kiitospäivää, mikä tarkoittaa suomalaiselle urheilufanille NHL-viihdettä parhaaseen katseluaikaan perjantaina. Vauhtiin päästään klo 20 Boston Bruins isännöidessä Kaapo Kakkoa ja New York Rangersia. (Kuva: TT)

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe tarjoaa perjantai-iltaan kiekon ystäville lisäjännitystä otteluun uuden asiakkaan 150 prosentin talletusbonuksen myötä. Esimerkiksi 50 euron ensitalletuksella taas peräti 125 euroa pelirahaa.

Pääset lunastamaan tarjouksen tästä.

Kakko huomion keskipisteenä

Suomalaisittan katseet kohdistuvat erityisesti Kaapo Kakkoon. Superlupauksella on tosin ollut viime aikoina hieman haastavampaa.

TPS:n kasvatti on jäänyt pisteittä neljässä ottelussa putkeen, minkä lisäksi vastuu on ollut maltillista: edellisessä ottelussa Carolinaa vastaan peliaikaa irtosi alle 13 minuuttia. Edellisenä viikonloppuna Montrealia vastaan Kakon tehotilasto oli kolme astetta pakkasella, vaikka Rangers raapi voiton lukemin 6-5. Suomalainen on saalistanut yhteensä 21 ottelussa tehopisteet 6+4.

Syksy ei ole mennyt Rangersilla muutenkaan täysin putkeen. Joukkue löytyy itäisen konferenssin sijalta 12.

Samaa ei voi sanoa Bostonista. Joukkue on samaisen konferenssin piikkipaikalla. Sarjan eniten maaleja takonut Bruins lähtee Rangersin kaatoon peräti viiden ottelun voittoputkessa. Esimerkiksi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä joukkue möyhensi Montrealin vieraskaukalossa peräti lukemin 8-1.

Vaikka Bruins voi nojata hurjaan hyökkäyskalustoon, niin Tuukka Rask on ollut tuttuun tapaan loistava bostonilaisten maalilla. Lisäksi sinivalkoisten katsojien kannalta lisämielenkiintoa joukkueen viime aikaisiin otteluihin on tuonut Urho Vaakanainen, joka on päässyt pelaamaan kuluvalla kaudella viidessä ottelussa. Kuun puolivälissä Washingtonia vastaan suomalaispakki kellotti yli 19 minuutin peliajan.

Boston lähteekin perjantain kamppailuun isona ennakkosuosikkina, ainakin vedonlyöntiyhtiöiden mukaan. Betsafe tarjoaa perjantaille Bruinsin kertoimeksi 1.60, kun taas Rangersin voitto palauttaisi rahat 4,55-kertaisesti.

150 % talletusbonus – Rangersilla rahoiksi?

Rangers on voittanut viidestä edellisestä Bostonin vierasottelustaan peräti neljä. Mikäli haluat hakea perjantaina jättiyllätystä, niin jo 20 euron talletuksella ja hyödyntämällä Betsafen tarjouksen voit kuitata reilusti yli 200 euroa.

Voit luonnollisesti käyttää pelirahan mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen, mutta alla olevassa esimerkissä käydään tarjous läpi Rangersin kautta.

Miten lunastan tarjouksen?

  1. Avaa tili Betsafen kampanjasivulta.
  2. Saat peräti 150 % talletusbonuksen ensimmäiselle talletuksellesi. 20 euron talletuksella tämä tarkottaisi 50 euron pelikassaa.
  3. Lyö koko 50 € potti Rangersin 1X2-voitolle kertoimella 4,55*.
  4. Rangersin voittaessa saat 227,5 € voittopotin, jolloin reaalikerroin vedollesi on järisyttävä 11,38 normaalin 4,55 sijaan (4,55 x 2,5).

*Kerroin 4,55 torstaina klo 13.40 ja se saattaa muuttua.

Pääset kampanjaan käsiksi klikkaamalla tästä.

Tarjous on voimassa vain Betsafen uusille asiakkaille. Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Betsafen yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

34 Shares