8 Shares

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa vedonlyönnin ystäville ennenaikaisen joululahjan sunnuntaille. Saat pelkällä kampanjaan osallistumisella 5 euron ilmaisen vedon käytettäväksi mihin tahansa otteluun. Voit käyttää sen esimerkiksi Norwichin ja Arsenalin väliseen, klo 16 alkavaan otteluun. (Kuva: TT)

Nappaa 5 euron ilmainen veto Norwichin otteluun tästä!

Sunnuntain kamppailusta sopii odottaa erittäin mielenkiintoista. Arsenal antoi hiljattain potkut paljon kritiikkiä saaneelle Unai Emerylle. Viimeinen niitti espanjalaisen arkkuun oli torstainen tappio Frankfurtille Eurooppa-liigassa maalein 1-2.

Joukkue lähtee Norwichin kaatoon väliaikaisen valmentajan Freddie Ljunbergin johdolla, joka toimi aiemmin Arsenalin apuvalmentajana.

Tykkimiehillä ei ole ollut sen enempää juhlittavaa Valioliigassakaan, jossa joukkue löytyy 13 ottelun jälkeen sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Arsenal on kerännyt vain 18 pistettä ja eroa Liverpooliin on jo peräti 19 pistettä. Mestarien liigan paikkakin on jo kahdeksan pisteen päässä.

Norwichin risukasaan paistoi sen sijaan pitkästä aikaa aurinko viime viikonloppuna. Sarjanousija katkaisi seitsemän ottelun voitottoman putkensa, jonka aikana joukkue saalisti vain yhden pisteen. Lauantaina Norwich nappasi kriittiset pisteet kaatamalla Evertonin vieraskentällä lukemin 2-0.

Norwichin ja Arsenalin kamppailu käynnistyy sunnuntaina kello 16.00.

Pääset lunastamaan tarjouksen tästä. 

Voit käyttää 5 euron ilmaisvedon mihin tahansa otteluun. Veto on saatavilla kaikille NordicBetin asiakkaille, niin uusille kuin vanhoille. Mikäli sinulla ei vielä tiliä ole, avaa ilmainen pelitili tästä.

K18. Säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti.

NHL ilmaisveto
8 Shares