47 Shares

Valioliigan ystäviä hemmotellaan keskellä viikkoa. (Kuva: TT)

Keskiviikkona on luvassa poikkeuksellisen herkullinen kohtaaminen, kun pari viikkoa sitten Tottenhamin ruoriin hypännyt Jose Mourinho vierailee entisen työnantajansa luona. 

Nappaa 500% talletusbonus Betssonilta – kympillä 60 euroa pelirahaa

The Special One vietti Manchesterissa reilut 2,5 vuotta ennen kuin sai kenkää viime vuoden joulukuussa. Aika Unitedin peräsimessä oli kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista, vaikka Eurooppa liigan voitto irtosikin kauden 2016-17 päätteeksi.

Paluun Lontooseen tehnyt Mourinho on avannut Tottenhamin kanssa kolmella voitolla. Spursin otteet ovat ailahdelleet paljon, vaikka vastustajat eivät olekaan ollut sieltä kovimmasta päästä. 

Valioliigassa Spurs johti sekä West Hamia että Bournemouthia kolmella osumalla, mutta molemmat vastustajat kirivät maalin päähän. Vastaavasti Mestarien liigassa lontoolaiset olivat Olympiakosta vastaan tappiolla lukemin 0-2, mutta nousivat lopulta voittoon neljän peräkkäisen maalin myötä.

Nyt Josella onkin ensimmäinen iso testi Tottenhamin kanssa. Kolmen ottelun voitottomassa putkessa seilaava United on varmasti mieluisa vastustaja The Special Onelle, joka ei tunnetusti pienestä säikähdä. 

Myös sarjataulukon kannalta pisteet ovat todella arvokkaat: voitolla United nousisi pisteellä ohi viidentenä majailevasta Tottenhamista. Kamppailu alkaa kello 21.30.

500 % talletusbonus – löytyykö Joseen luottoa?

Lähtökohdat kamppailuun ovat tasaiset. Betssonin tarjoaman 500% talletusbonuksen myötä voit kuitenkin lyödä rahoiksi.

Mikäli luotat The Special Onen taikaan, niin voit saada Tottenhamin voitolla jopa 162 euroa. Voit luonnollisesti käyttää pelirahan mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen, mutta alla olevassa esimerkissä käydään tarjous läpi Spursin kautta.

Miten lunastan tarjouksen?

  1. Avaa tili Betssonin kampanjasivulta.
  2. Tallettamalla 10 euroa saat 60 euroa eli peräti 500 % talletusbonuksen ensimmäiselle talletuksellesi.
  3. Lyö koko 60 € potti Spursin 1X2-voitolle kertoimella 2,70*.
  4. Spursin voittaessa saat 162€ voittopotin, jolloin reaalikerroin vedollesi on järisyttävä 16,2 normaalin 2,70 sijaan (2,7 x 6).

*Kerroin 2,70 tiistaina klo 14.20 ja se saattaa muuttua.

Pääset kampanjaan käsiksi klikkaamalla tästä.

Tarjous on voimassa vain Betssonin uusille asiakkaille. Kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt & ehdot voimassa. K18. Pelaa vastuullisesti.

47 Shares