17 Shares

Valioliigan härkäviikot ovat täydessä käynnissä ja Fantasy Premier League laulaa ympäri maailmaa. Ketä pelaajia voisi juuri nyt löytää joukkueeseensa nousevalla arvolla? (Kuva: TT)

Jonjo Shelvey

Loukkaantumisten riepotteleman Newcastlen keskikentänkin koostumukset ovat vaihdelleet ja Shelveyn tilille on alkanut kertyä täysiä 90-minuuttisia vasta viime kierroksilla.

Kaksi vahvaa tulosta (Manchester Cityä vastaan kotona 2-2 ja vierasvoitto Sheffield Unitedista 0-2) nostivat koko Magpies-ryhmän profiilia, mutta Shelveyn osuttua molemmissa otteluissa sekä vastuuta että arvonnousua voisi olettaa olevan luvassa. Viisi ehjää 90-minuuttista alla, kolme tehtyä maalia noissa otteluissa ja FPL-omistajista 0,6% omistaa miehen joukkueessaan. Hinnalla 5,0 nouseva tähti lähiviikkoina.

Ruben Neves

Wolverhamptonin otteluohjelma on joulukuussa kaikkea muuta kuin helppo, mutta huomionarvoista on Nevesin roolin muuttuminen joukkueen siirryttyä 3-5-2 – systeemistä Championship-ajoilta tuttuun 3-4-3 – ryhmitelmään. Tämä on nostanut Nevesiä ylöspäin keskikentän pohjalta.

Koska Wolvesin joukkuepuolustaminen on tätä nykyä korkealla tasolla ja Nevesin kyvyt sekä kaukolaukauksissa että erikoistilanteissa tiedetään, nuori portugalilainen on harkinnan arvoinen nykyhinnallaan 5,3, kuten on myös kokeneempi maanmies, mainioon vireeseen äitynyt João Moutinho samalla hinnalla.

Danny Ings

Vaikeiden loukkaantumisten jälkeen Ings on osoittanut jälleen, minkä tason maalintekijästä on kyse. Osuma neljässä edellisessä ottelussa sekä otteluohjelma, joka voisi antaa mahdollisuuden maaliputken jatkumiseen vielä peliruuhkassakin tekevät Ingsistä pelaajan, jonka arvo räjähtää juuri nyt.



17 Shares