79 Shares

Onnistuuko sarjajumbona majaileva Norwich aiheuttamaan Liverpoolille kauden ensimmäisen tappion? (Kuva: TT)

Liverpool on kärsinyt kuluvalla sesongilla vain yhden pistemenetyksen – lokakuun loppupuolella tasapelissä Manchester Unitedia vastaan. Tämän jälkeen peräkkäisiä voittoja Valioliigassa on kertynyt jo 16.

Sarjajohto onkin jo 22 pistettä, kun jäljellä on 23 ottelua.

Lähtökohdat lauantain kamppailuun ovat selkeät: iskeehän yhteen sarjataulukon ääripäät. 

Jürgen Kloppin suojateilla on peräti 55 pistettä enemmän kuin Norwichilla. Sarjanousija kaipaakin kipeästi pisteitä, jotta edes haaveet sarjapaikan säilymisestä pysyvät elossa. Eroa kuivuille on tällä hetkellä seitsemän pistettä.

Suomalaisittain katseet kohdistuvat totutusti Teemu Pukkiin. Hyökkääjä on iskenyt edellisessä kolmessa Valioliigan ottelussaan kaksi maalia.

Yhteensä osumia on kasassa 11. Pukki on erikoistunut rokottamaan varsinkin sarjan kärkipään seuroja. Kotkalainen on osunut kuluvalla kaudella Liverpoolin, Chelsean, Manchester Cityn, Leicesterin, Arsenalin ja Tottenhamin verkkoihin. 

Korotettu kerroin Pukin maalille

Betsson tarjoaa lauantain kamppailuun korotetun kertoimen Pukin osumalle. Kerroin suomalaisen ottelun avausmaalille on peräti 10.50. Pääset kiinni tarjoukseen tästä.

Jopa 60 euroa ilmaisvetoja!

Betsafe tarjoaa uusille asiakkailleen vastaavasti jopa 60 euroa ilmaisvetoja. Avaamalla tilin ja tallettamalla vähintään 10 euroa saat 20 euron ilmaisvedon helmi-, maalis- ja huhtikuussa.

Näin lunastat tarjouksen

  1. Avaa tili ja tee talletus tästä
  2. Saat heti ensimmäisen 20€ ilmaisvetosi
  3. Lisäksi maalis- ja huhtikuussa tililläsi odottaa 20€ ilmaisveto

Norwichin ja Liverpoolin kamppailu alkaa lauantaina kello 19.30.

79 Shares