4 Shares

Viime viikonlopun kynnyksellä myös Englannin Valioliiga laittoi muiden maiden liigojen tapaan toistaiseksi sarjapelit tauolle maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi. Erinomaisesta ja oivaltavasta huumorintajustaan tunnetut britit eivät kuitenkaan ole suostuneet antamaan depressiolle ja alakulolle yliotetta, vaan sosiaalinen media onkin viime päivinä kukkinut toinen toistaan hauskemmista ja ironisimmista julkaisuista. (Kuva: TT)

Virusepidemia on vakava asia ja sen aiheuttamalle terveysuhalle ei sovi ilkkua, mutta valloillaan olevassa, poikkeuksellisessa tilanteessa pieni viaton annos huumoria ei kuitenkaan liene pahitteeksi kenellekään.

Liverpool on toiminut inspiraationa muun muassa Manchester Unitedin kannattajille:

Myös Juventus-tähti Cristiano Ronaldoa keksittiin sivaltaa hulvattomasti:

Sitten on heitä, joiden EI pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa..

Onni onnettomuudessa Aston Villan kannalta..?

4 Shares