35 Shares

Yksi urheilumaailman ikuisia väittelyn aiheita on Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon välillä. Nyt legendat ja supertähdet ovat kertoneet oman kantansa asiaan.

Mutta miten äänet jakautuivat? Dailymail ja Sportbible ovat koonneet jalkapallomaailman vaikuttajien vastaukset.

Tässä vastaukset jaettuna.

Lionel Messi

Diego Maradona: ”En muista Messin pelanneen huonosti. Pidän Messiä parempana kuin Ronaldoa, mutta tunnusttan että jälkimmäinen on eläin. Jalkapallohistoria tulee muistamaan Messin.”

Ronaldinho: ”Hän on historian paras, ei epäilystäkään. Kukaan ei ole tehnyt sitä, mitä Messi on tehnyt. Ronaldo on kokonaisvaltainen, hänellä on kaikki. Niin on Messilläkin, mutta kyseessä on makuasia ja pidän enemmän Messin tyylistä”.

Zlatan Ibrahimovic: ”Mielestäni Messi on ainutlaatuinen. Mitä hän tekee, en tiedä näemme ketään toista pelaajaa joka tekee mitä hän. Se on ero Ronaldon kanssa, koska hän on kovan harjoituksen tulos. Se ei ole luonnollista.”

David Beckham: ”Messi on ainoaa laatuaan pelaajana, on mahdotonta että olisi toista samanlaista. Hän, kuten Ronaldokin, joka ei ole Messin tasolla, ovat muiden yläpuolella”.

Fabio Capello: ”Ronaldo on poikkeuksellinen jalkapalloilija, muta Messi on nero. Jalkapallossa on kolme neroa: Pele, Maradona ja Messi. Piste. Ronaldo on erittäin vahva ja auttaa voittamaan kaiken, mutta Messi on nero ja parempi pelaaja”.

Paul Scholes: ”Ronaldo tekee maaleja, antaa vapaapotkuja. Mutta kokonaisvaltaisena pelaajana Messillä on aivan kaikki.”

Ronaldo: ”Messi ei ole tästä maailmasta. Cristiano myös, mutta näen Leon kokonaisvaltaisempana. Messi on hieno. Pidän hänestä enemmän kuin kenestäkään muusta pelaajasta. Kaikki mitä hän tekee hän on mahtavaa”.

Jürgen Klopp: ”Minulla on vain yksi selfie älypuhelimessani. Ja se on Messin kanssa. Cristiano oli myös huoneessa”. 

Cristiano Ronaldo

Pele: ”Tänä päivänä maailman paras pelaaja on Cristiano Ronaldo. Mielestäni hän on paras, koska hän on johdonmukaisempi. Messiä ei voi tietenkään unohtaa, mutta hän ei ole hyökkääjä”. 

Sir Alex Ferguson: ”Älkää ymmärtäkö minua väärin, Messi on fantastinen pelaaja, on kuin hän pelaisi sandaaleilla kun hän kontrolloi palloa. Mutta tässä minulle on eroa. Messi on Barcelonan pelaaja. Ronaldo voisi pelata Stockport Coyntylle ja tehdä hattutempun. Hän vain haluaa olla maailman paras”.

Kylian Mbappe: ”Valintani Ronaldon ja Messin suhteen vaihtelee vuodesta toiseen, mutta on myönnettävä, että valitsen Ronaldon useammin. Rakastin häntä kun olin nuorempi”. 

Zinedine Zidane: ”Cristiano on paras. Messi on hänen kilpailija ja se on kilpailu minkä kaikki haluavat nähdä. Mutta Ronaldo on ilmiö. Ei ole sanoja joilla kuvailla häntä. Hän on niin paljon minua parempi, vaikka minullakin oli hieno ura. Hänen on kaikkien aikojen paras”. 

35 Shares