14 Shares

NHLWAMin karavaani rantautui Nashvilleen, jossa piinapenkkiin pääsi Pekka Rinne. (Kuva: TT)

Pekka Rinne esitteli uutuuttaan hohkaavan asuntonsa – tai pikemminkin kartanonsa. Viime keväänä valmistunut asunto on osittain vielä vaiheessa, mutta tilaa sieltä ei ainakaan puutu. Rinne tutustutti Juhani Putkosen ja Juho Mannisen muun muassa autotalliinsa, jonne oli ilmestynyt yksi uusi tulokas: Tesla.

Saunomista rakastava Rinne näytti myös erittäin mielenkiintoisen saunasuihkunsa. Katsojien kysymyksissä konkarivahti pääsi puhumaan paljon saunomisesta. 

Yksi kysymys käsitteli saunomiseen käytettäviä puita ja Rinne on tämän suhteen todella tarkka. Mikäli mökkisauna lämpiää männyllä, niin siitä pystyy päättelemään ettei vieras ole välttämättä se kaikista läheisin.

Rinne puhui myös varsin avoimesti tulevaisuudestaan sekä vähentyneistä pelimääristään. Hän myös vihjasi, että ensi kauden kattava diili voi olla uran viimeinen.

Voit katsoa NHLWAMin 8. tuotantokauden 16. jakson kokonaisuudessaan tästä.

Osallistu ilmaiseen 5000 euron pokeriturnaukseen!

Turnaus pelataan tänään illalla ja NHLWAM-duon lisäksi mukana on muun muassa Leo Komarov.

Julkkisvieraiden pudottamisesta on luvassa erikoispalkinnot: esimerkiksi NY Islandersin pelipaita Komarovin nimmarilla. Turnaus käynnistyy tänään kello 20.00. Käteispalkintoja on jaossa yhteensä peräti 5000 euroa.

Näin olet mukana

  1. Jos olet uusi NordicBetillä, avaa tili tästä.
  2. Jos olet jo asiakas, siirry suoraan turnausssivulle tästä. Turnaussivulta löydät kaiken tarvittavan infon mukana olevista pelaajista palkintorakenteeseen ja bounty-palkintoihin.
14 Shares