67 Shares

NHLWAM vieraili Rasmus Ristolaisen luona, jossa turkulainen antoi rehellisiä mielipiteitä muun muassa kotikaupungistaan. (Kuva: AOP)

Keskustelu pyöri varsin paljon taklausten ja Turun ympärillä, kun katsojat pääsivät kysymään Ristolaiselta Twitterin välityksellä.

Turkulaiset ovat ylpeitä kotikaupungistaan eikä Ristolainen ole poikkeus. 25-vuotiaan puolustajan mukaan maailman parhaat kebabit löytyvät Turusta: Kuningas Kebabista.

Pian puhe siirtyi paikalliseen Palloseuraan, joka sai Ristolaisen kierrokset nousemaan. Ohjelma on kuvattu syksyllä, joka oli TPS:n mittapuullakin poikkeuksellisen synkkää aikaa. Kaukalossa tuli jatkuvasti takkiin ja seura oli otsikoissa vain negatiivisissa mielessä.

Ristolainen on seurannut kasvattajaseuransa touhua hämmentyneenä.

– Tähänkin tekisi mieli jumalauta antaa tulla tykin suusta. On se surullista katsoa, jopa hävettää ja kaikkea mahdollista. Itseasiassa jopa silloin kun mä olin siellä, niin homma ei toiminut ja oli vaikeaa ja on edelleen. Nyt on ollut vielä julkisuushommat ja sosiaaliset mediat. Ei ole TPS siellä missä kuuluisi olla. Tosi surullista seurattavaa, Ristolainen summaa.

Voit katsoa koko NHLWAMin 8. tuotantokauden 18. jakson kokonaisuudessaan tästä. 

Tagit NHL nhlwam
67 Shares