37 Shares

Tony Hawk’s Pro Skater 1- ja 2 -pelit <3. (Kuva: Activision)

Monille Tony Hawk’s Pro Skater -pelit ovat olleet olennainen osa lapsuutta. Ykkösosa ilmestyi 1999, seuraaja 2000, ja niiden parissa moni “grindasi” pitkät pätkät lapsuudestaan. Seuraajia on tullut useampia, kilpailevia pelisarjoja on tullut markkinoille, mutta alkuperäinen on alkuperäinen, vai mitä?

Todellista herkkua on näiden pelien faneille tulossa, kun kaksi ensimmäistä osaa koostetaan yhdeksi peliksi 2020-luvulle päivitettynä. 4. syyskuuta on määrä ilmestyä versio Xboxille, Playstation 4:lle ja PC:lle. Ensimmäinen pelihän julkaistiin alun perin muun muassa Nintendo 64:lle – jostain syystä kuusnepan tuki on tällä kertaa jäänyt pois.

Melkoisesti se tekniikka on kehittynyt, kun koittaa muistella, miltä ne pelit näyttivät silloin, kun niitä tuntikausia aikoinaan hakkasi ja vertaa tähän traileriin, jonka Xbox on julkaissut kanavallaan. Nähtäväksi jää, minkä verran aika on kullannut muistoja. Soraäänet huutelevat jo, että EA:n Skate-pelisarjan jälkeen mikään päivitys ei voi enää mennä edelle.

Olennainen osa Tony Hawk’s -pelisarjan pelejä on ollut myös musiikki. Miten on, onko joku muka pystynyt unohtamaan kakkososan ikivihreitä? Laita toki soundtrack pyörimään Spotifysta syyskuuta odotellessasi.

Tagit videopelit
37 Shares