4 Shares

Huhhuh. Vuoden ensimmäinen rehellisesti lämmin päivä osui sopivasti lauantaille, mikä sai Juhanin tarttumaan pulloon. Kerrottakoon se, että pulloja ei mennyt yksi, vaan niitä meni useampia. (Kuva: AOP)

Tuloksena on niin sanotusti mehevä kankkunen. Juhani tietää, että hän ei ole asian kanssa yksin, vaan kohtalotovereita on ympäri maata läjäpäin. Niinpä hän päätti helpottaa omaa ja muiden oloa listaamalla parhaat alkoholittomat juomat krapulan tappamiseen.

5. Valio Play Maitokaakao

Tätä herkkua saa litran purkissa. Sopii niille, joiden pakki ei mene helposti sekaisin. Emäksisen oloinen juoma toimii hyvin, jos edellisiltana hapokkaat juomat ovat saaneet kyytiä. Play maistuu oikeasti niin hyvälle, että sitä tekee mieli maiskutella. Nautitaan tietysti kylmänä.

4. Powerade Mountain Blast

Sininen herkkujuoma, joka sopii nimenomaan nestetankkaukseen. Krapulainen nestehukka saa Poweraden vaikutuksesta kyytiä. Makuasiat toivat listalle Poweraden, eikä Gatoradea. Hyvä valinta, joskin ajoittain kyseinen juoma saattaa hieman närästää.

3. Vichy

Aivan sama minkä makuinen tai minkä firman vichy, niin homma toimii. Alkoholi vie nestettä ja suoloja kehosta, jonka vuoksi vichy on ominaisuuksiensa puolesta varsin sopivaa elämän eliksiiriä tiukan paikan tullen.

2. Pepsi Max

Limu, jonka hapokkuus ei ole niin pistävää kuin tavallisissa cola-juomissa. Pepsi Max on varmasti monen listaykkönen. Sitä on oikeasti helppo juoda kovassakin krapulassa ja kaiken lisäksi siitä ei saa juurikaan kaloreita.

Kofeiinia tuotteesta kuitenkin löytyy, joka on erinomaisen hyvä krapulaväsymykseen. Pepsi Max antaa edes jonkilaisen mahdollisuuden silmien auki pysymiseen. Pepsi Maxiin ei koskaan myöskän lantrata viinaa. Esimerkiksi tämän vuoksi normaalilla Pepsillä tai Coca-Colalla e ollut asiaa listalle Maxiin verrattaessa.

1. Hartwall Jaffa

Muut appelsiinilitkut jääkööt hyllyyn. Jaffa on krapulajuomien kuningas. Aivan sama kuinka paljon Jaffassa on hiilihappoa, niin se kohentaa oloa huikka huikan jälkeen.

Jaffaa juotetaan usein myös oksennustautiselle lapselle, joten miksei se toimisi myös krapulaiselle.

4 Shares