8 Shares

Huippufutaajilla on tukka yleensä aivan viimeisen päälle laitettuna. Koronakaranteenien aikana monet pelaajat olivat selvästi löysänneet ranteita lettien suhteen. (Kuva: AOP)

Tämä kävi ilmi, kun pelaajat palasivat harjoituskentille ja kuvat alkoivat levitä. Tässä viisi pelaajaa, joiden partureilla oli selvästi ollut vapaata pelitauon aikana.

5. Alisson Becker

Alisson ennen koronataukoa. (Kuva: AOP)

Alisson näyttää siltä kuin olisi ollut autiolla saarella. Parta ja tukkat ovat saaneet kasvaa karanteenin aikana reilusti ja karvoituksella alkaa olla jo melkoisesti pituutta. Varsinkin tukka on jo todella pitkä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

4. Roberto Firmino

Firmino ennen koronataukoa. (Kuva: AOP)

Kauden aikana Firminon letti on aina aivan viimeisen päälle laitettuna ja kaikki on millimetrin päälle. Tauon aikana miehen parturillakin on ilmeisesti ollut vapaata.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

3. N’Golo Kante

Kante ennen koronataukoa. (Kuva: AOP)

Jaahas, Kantella kasvaa hiukset. Tämä taisi olla yleisin reaktio, kun kuvat Chelsean harjoituksista levisivät. Ranskalainen on ollut käytännössä aina kalju, mutta karanteenin aikana päähän olikin ilmestynyt tukkaa. Näin ollen hämmästys oli suuri, kun Kante ilmestyi treeneihin.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

2. Sadio Mane

Mane ennen koronataukoa. (Kuva: AOP)

Jossain vaiheessa miehen pitäisi vain nöyrtyä ja pitää päälaki kaljuna. Manella on juuri tällainen tilanne, kun hiusraja on päässyt karkaamaan sen verran pitkälle. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

1. Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang ennen koronataukoa. (Kuva: AOP)

Arsenalissa pelaaminen on stressaavaa. Se käy ilmi Aubameyangin olemuksesta. Gabonilaisen kiiturin letti on ollut yleensä todella mintissä, mutta karanteenin aikana pehko oli päässyt levähtämään. Lopputulos on varsin karu.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Varhainen voitonmaksu
Tagit valioliiga
8 Shares