7 Shares

FIFA:n pelaamisessa liikkuu tänä päivänä valtavan isot rahat. (Kuva: AOP)

Tämä käy ilmi onlinegambling.comin listauksesta. Sivusto on niputtanut yhteen maailman parhaiden FIFA-pelaajien tienestit.

Rahassa mitattuna parhaat pelaajat tulevat Iso-Britanniasta sekä Brasiliasta. Saksa on listalla neljäntenä ennen Ruotsia ja Yhdysvaltoja.

Maailman paras pelaaja on tällä hetkellä nimimerkkiä TekKz käyttävä Donovan Hunt. 17-vuotias on tienannut konsolipelaamisella melkoisen tilin.

Hunt on tienannut FIFA:lla toistaiseksi lähes 440 000 euroa. Hunt saa jokaisesta kilpailullisesta matsista hieman yli 70 000 euroa, mikä on maailman suurin summa. Britti on todellinen suurlupaus ja näin ollen luonnollisesti maailman seuratuimpia pelaajia. 

Toiseksi eniten matsia kohden tienaa Niklas ”NRaseck” Raseck. Saksalainen saa jokaisesta matsista reilut 56 000 euroa.

Isoimman tilin FIFA:n pelaamisella on tehnyt kuitenkin Aldossary ”MSdossary7” Mossard. Saudiarabialainen on tienannut pelaamisella yli puoli miljoonaa euroa. 

FIFA:n pelaamisella voi tehdä tänä päivänä kunnolla rahaa, kuten varsinkin Huntin pelikohtainen tienesti osoittaa. Joten jos omaa pelaamistasi kritisoidaan, niin voit perustella sitä huipulla tähtäämiselle. FIFA:lla pystyy tienaamaan aika paljon enemmän kuin perusduunarin ammatissa.

Tagit fifa
7 Shares