5 Shares

Rajoitukset ovat hellittäneet ja urheilukin tekee hiljalleen paluuta tositoimiin. Onkin siis erinomainen aika vilkaista pääkaupunkimme tarjontaan sporttibaarien suhteen. (Kuva: AOP)

Minne siis suunnata Helsingissä, jos haluaa mennä ravintolaan katsomaan urheilua? Tässä kuusi vaihtoehtoa. Alla mainittujen kuuden ravintolan lisäksi maininnan ansaitsevan Vltava ja Bar Bronco.

Steissin vieressä sijaitseva Vltava on tshekkiläistyylinen olutravintola, jossa on loistava tunnelma ja baari näyttää screeniltä merkittävät urheilutapahtumat. Myös Hämeentiellä ja Albertinkadulla ravintolat omaava Bar Bronco ansaitsee kunniamaininnan. 

6. Sportsbar Töölö

Legendaarinen paikka erinomaisella sijainnilla Mannerheimintien ja Nordenskilöldinkadun risteyksessä. Jos pidät perinteisemmästä pubimeiningistä, niin tämä on sinun paikkasi. Monta eri ruutua ja jättiscriini takaavat, että jokainen näkee pelitapahtumat. Mainio ja laaja ruokalista kruunaa paikan.

Plussat

 • Perinteinen paikka
 • Tunnelma helposti katossa

Miinukset

 • Hieman syrjässä
 • Pieni koko

5. All Star Sports Bar & Grill

Kallion laajasta ravintolavalikoimasta löytyy myös rehellinen sporttibaari urheilun ystäville. All Starin löytää helposti Sörnäisten Kurvista. Kyseessä on varsin perinteinen sporttibaari ja penkkiurheilun lisäksi viihdykettä löytyy muun muassa biljardin sekä ilmakiekon muodossa.

Plussat

 • Sijainti
 • Paljon ruutuja
 • Hyviä tarjouksia

Miinukset

 • Hanavalikoima voisi olla parempi
 • Hintataso verrattuna muuhun Kallioon
 • Remontti voisi olla pian ajankohtainen

4. O’Learys Forum

Forumin kauppakeskuksessa sijaitseva O’Learys on poikkeuksellinen tunnelma paikka. Todella laadukas ja laaja ruokalista. Amerikkalaistyylinen paikka, joka hengittää urheilua. Todella paljon näyttöjä, niin mikään pelitapahtuma ei jää välistä.

Plussat

 • Ruutujen määrä
 • Viihtyvyys
 • Ruoka

Miinukset

 • Hintataso
 • Sijainnista huolimatta hieman piilossa

3. Elmo

Elmo on saanut vahvan jalansijan sporttibaarien keskuudessa ja ravintola saikin lämpimän vastaanoton, kun se avautui uudestaan Sanomatalon kylkeen. Ruoka ja juomapuoli on loistavaa, mutta pienoinen miinus tulee ravintolan varsin pienestä koosta. Pelipaikoilla saa olla hyvissä ajoin, varsinkin isojen tapahtumien yhteydessä. Elmossa tunnelma on aina katossa.

Plussat

 • Intiimi tunnelma
 • Laadukas ruoka- ja juomalista
 • Perinteet

Miinukset

 • Ravintolan koko
 • Kun porukkaa on paljon, niin näyttöjen tiellä voi olla esteitä

2. Sports Academy

Sports Academykin muutti pari vuotta sitten uusiin tiloihin keskustassa – nyt urheilun ystävät pääsevät nautiskelemaan Citykäytävälle. Todella viihtyisä paikka, vaikka asiakaspaikkoja onkin vähän vähemmän kuin aiemmassa sijainnissa. Valtava määrä näyttöjä takaa sen, että ravintolassa voi pyöriä useampia matseja samaan aikaan eivätkä ne häiritse toisiaan. Erinomainen ruokalista. Hintataso on luonnollisesti Helsingin keskustan mukainen.

Plussat

 • Näyttöjen valtava määrä
 • Laaja ruokalista
 • Tyylikäs paikka

Miinukset

 • Ravintolan koko
 • Keskeisestä sijainnista huolimatta ravintola on vähän piilossa
 • Hintataso 

1. Ravintola Hook

Hook on saanut todella vahvan jalansijan Helsingissä. Stadin mittakaavassa todella iso ravintola takaa sen, että sisään mahtuu paljon porukkaa. Kesäisin käytössä on myös todennäköisesti Stadin paras terassi, johon porottaa aurinko läpi päivän. Terassi on myös valtava, joten kesäisin asiakaspaikkoja on erittäin reilusti.

Hookissa on myös käsittämättömän hyvä ruoka. Ravintolan erikoisuus on luonnollisesti siivet, mutta listalta löytyy myös muun muassa ribsejä sekä burgereita. 

Plussat

 • Ravintolan koko
 • Ruoka – Helsingin parhaat siivet
 • Stadin paras terassi
 • Poikkeuksellisen mukava henkilökunta
 • Sijainti
 • Paljon näyttöjä, tarvittaessa screeni terassillakin
 • Kabinetti omalle porukalle

Miinukset

 • Näytöissä vain yksi urhelulähetys 
5 Shares