14 Shares

Conor McGregor ilmoitti viikonloppuna lopettamisestaan ja nyt supertähden seuraavaa askelta on arvuuteltu. (Kuva: AOP)

Monet tosin epäilevät lopettamispäätöksen pitävyyttä. Eikä ihme: irlantilainen on lopettanut jo kahdesti aikaisemmin – huhtikuussa 2016 ja maaliskuussa 2019.

McGregor on äärimmäisen taitava saamaan huomiota sekä tekemään todella paljon rahaa, joten kyseessä on piinkova bisniesmies.

Tässä vaihtoehtoja miehen seuraavaksi stepiksi. 

Panostaa viskibisnekseen

McGregorilla on oma viskimerkki nimeltään Proper No. Twelve. Se on ollut taloudellisesti menestyvä bisnes, vaikka viski ei ole kaikkia kriitikkoja miellyttänytkään. Nyt irlantilaisella olisi mahdollisuuksia keskittyä vahvemmin tähän bisnekseen. 

Lähtee showpainiin

Olisiko parempaa yhdistelmää kuin McGregor ja WWE? Tätä vaihtoehtoa on huhuiltu jo todella pitkään. McGregor on todellinen showmies ja WWE:ssä hän pääsisi todelliseen elementtiinsä. Ammattiurheilijoista showpainissa on nähty aiemmin muun muassa nyrkkeilijä Tyson Fury vuonna 2019.

Hollywood-tähdeksi

McGregor tykkää olla esillä, joten miten olisi leffatähden ura? Hän on ollut osallisena jo vuonna 2017 ilmestyneessä elokuvassa The Notorious, joka käsitteli luonnollisesti miestä itseään. Valtavan suosittuna nimenä McGregor olisi varmasti houkutteleva tapaus myös leffan tekijöiden joukossa. Huomio leffalle olisi taattu. UFC-tähdistä esimerkiksi Randy Couture on tehnyt komean uran kameran edessä.

Siirtyy muotimaailmaan

McGregor ymmärtää rahan päälle ja hän onkin mukana myös muotimaailmassa omalla vaatemerkillään August McGregor. Nyt miehellä olisi aikaa uppoutua tähän syvemmälle. 

Takaisin nyrkkeilykehään

McGregor on otellut nyrkkeilykehässä toistaiseksi kerran ja tuloksena oli tappio. Kyseessä oli irlantilaisen ja McGregorin matsi vuonna 2017, joka on ainakin yksi kamppailu-urheilun merkittävimpiä tapahtumia – vähintään taloudellisesti. Molemmat nyrkkeilijät saivat matsista yli 100 miljoonan dollarin palkkiot. Tämä matsi oli miehen ensimmäisen lopettamispäätöksen jälkeen. 

Paluu UFC:hen

Kaikista todennäköisin vaihtoehto lienee kuitenkin se, että McGregor palaa UFC-häkkiin ainakin jollain aikataululla. Miehen lopettamispäätöksiä on nähty ennenkin ja hän jos kuka osaa mitata itsestään kaiken huomioarvon irti.

Yleisö suorastaan janoaisi McGregorin ja Habib Nurmagomedovin uusintamatsia, jota oli kaavailtu jo pitkään. Miesten edellinen kohtaaminen lokakuussa 2018 päättyi Nurmagomedovin voittoon. Tämän jälkeen McGregor voitti ylivoimaisesti Donald Cerronen kuluvan vuoden tammikuussa.

14 Shares