16 Shares

Kaksi legendaa ovat yhdistämässä voimansa. (Kuva: AOP)

Ronaldinhon peliura päättyi Fluminensessä vuonna 2015 ja tämän jälkeen brasililaisen elämässä on riittänyt kolhuja. Dinho on toki pelannut muun muassa hyväntekeväisyys- ja näytösotteluita, mutta viime aikoina alamäki on ollut jyrkkää.

Argentiinalaisen Marcan mukaan Ronaldinho on kuitenkin alkanut pohtimaan paluuta tositoimiin. 

Eikä mihin tahansa joukkueeseen, vaan Diego Maradonan valmentamaan Gimnasia y Esgrima La Plataan, joka pelaa Argentiinan pääsarjassa. Argentiinalaislegenda haluaisi tiettävästi Ronaldinhon kuumeisesti riveihinsä. 

Asiassa on vain yksi ongelma.

Ronaldinho on edelleen kotiarestissa Paraguayssa. 

Brassi vietti 32 päivää vankilassa Paraguayssa, koska hän jäi kiinni väärällä passilla matkustamisesta. Asiaa tutkitaan edelleen, mutta Ronaldinho pääsi vapaaksi vankilasta 1,6 miljoonan dollarin takuita vastaan. Tuomio on kuitenkin vielä julistamatta. 

Dinho on tällä hetkellä hotellissa, josta hän ei saa poistua. Raporttien ja havaintojen mukaan ilopilleri viihtyy siellä kuitenkin hyvin – aivan kuten teki vankilassakin, jossa hän pelasi muun muassa futista

Varhainen voitonmaksu
16 Shares