349 Shares

Voimasuhteet Veikkausliigassa eivät ole ollut aikaisempina vuosina yhtä selvät kuin nyt. (Kuva: AOP)

Viime kausi oli paha floppi HJK:lle. Helsingissä laitettiinkin tuulemaan kunnolla kauden päätteeksi: valtaosa joukkueesta sai lähteä.

Uudet hankinnat ovat olleet vakuuttavia. Klubin riveihin ovat liittyneet muun muassa Roope Riski, Atom, Rasmus Schüller sekä Luis Carlos Murillo. Tähän kun lisätään jatkaneet avainpelaajat, niin helsinkiläisillä on jalkeilla poikkeuksellisen laadukas nippu. 

Klubin avauskokoonpano tulee olemaan Veikkausliigassa ylivoimainen, mutta ero muihin kasvaa vielä suuremmaksi vaihtopelaajien myötä. HJK:lla on iskeä kentälle käytännössä kaksi todella kovaa kentällistä, mikä tulee nousemaan kovaan arvoon tiukan pelitahdin aikana.

Klubi on jyrännyt kuluvalla kaudella väkevästi. Se on pelannut 12 ottelua, joista se on voittanut kymmenen ja pelannut kahdesti tasan. 

Ylivoimaisen pelaajabudjetin myötä HJK lähtee kaudesta toiseen ennakkosuosikkina kauteen. Nyt helsinkiläisillä on kuitenkin pullat poikkeuksellisen hyvin uunissa ja vain ihme voisi estää joukkueen mestaruuden.

HJK:n mestaruudelle satasen kerroin

NordicBet hemmottelee uusia asiakkaitaan tarjoamalla HJK:n mestaruudelle kertoimen 100,00 1 euroon asti. Klubin normaali mestaruuskerroin on 1.40.

Lisäksi voimassa on normaali 100 % tervetulobonus eli voit tuplata ensitalletuksesi 100 euroon asti.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille tästä ja talleta vähintään 10 euroa (Voit halutessasi lunastaa vedonlyönnin 100 % talletusbonuksen 100 euroon asti)
  2. Lyö vähintään 1 € veto HJK:n mestaruudelle (Kohde: Veikkausliiga 2020: Voittaja: HJK)
  3. Saat HJK:n voittaessa Suomen mestaruuden normaalin voittosi lisäksi 100 € bonusrahaa.

Esimerkki:

Avaat tilin, teet 40 euron talletuksen. Voit halutessasi aktivoida 100 % tervetulotalletuksen, jolloin saat 40 euron päälle 40 euroa pelirahaa. Lyöt HJK:n mestaruutta 40 euron panoksella kertoimella 1,40. Jos HJK voittaa, saat normaalina voittona 56 euroa ja päälle 100 euroa bonusta mestaruuden ratkettua, jolloin nappaat yhteensä komean 156 euron voiton Klubin mestaruudella.

K18 , säännöt ja ehdot voimassa. Pelaathan vastuullisesti!

Varhainen voitonmaksu
349 Shares