20 Shares

Lionel Messin mahdollinen lähtö Barcelonasta on pyörinyt hurjasti otsikoissa viime aikoina. Mihin seuraan argentiinalainen voisikaan seuraavaksi siirtyä? (Kuva: AOP)

Tässä viisi vaihtoehtoa, jotka ovat olleet huhuissa mukana viime aikoina.

Manchester City

Tämä tulee ensimmäisenä mieleen kahdesta syystä: Pep Guardiola ja raha. Tuttu manageri olisi varmasti järkyttävän iso plussa Messille, minkä lisäksi City pystyisi tarjoamaan Messille juuri sellaisen palkan kun hän haluaisi. Guardiola on tosin ollut seurassa jo neljä vuotta, joten hän saattaa hyvin vaihtaa maisemaa mahdollisesti jo ensi kauden jälkeen.

Newell’s Old Boys

Messin kasvattajaseura Argentiinassa, jossa hän pelasi 13-vuotiaaksi asti. Seura on jo ilmoittanut, että Messi olisi enemmän kuin tervetullut takaisin. Messi on myös kertonut halustaan pelata kotimaassaan.

– Minulla on unelma pelata Newellsissä Argentiinassa, mutta en tiedä voiko se oikeasti tapahtua, koska minulla on perhe joka menee edelleni. Paluu on unelma, joka minulla on ollut pienestä pitäen, mutta minulla on perhe ja kolme lasta. Elän paikassa, joka on antanut minulle kaiken ja jossa voin olla rauhassa ja antaa lapsilleni hienon tulevaisuuden. Yritän vakuuttaa perheeni, koska nykyään minun on vakuutettava myös lapseni, Messi kommentoi.

PSG

Kun isot tähdet vaihtavat maisemaa, niin PSG on luonnollisesti aina huhuissa. Ranskassa riittää rahaa ja riveistä löytyy jo entinen joukkuekaveri Neymar. Pariisi ei olisi todennäköisin osoite, mutta sitä ei voi sulkea pois laskuista.

Inter Milan

Ronaldon perässä Italiaan? Mahdollisesti, ainakin jos Inter Milanin leiristä kysytään. Interin paitasponsorina toimivan Pirellin toimitusjohtaja Marco Tronchetti on jo myöntänyt, että se olisi valmis auttamaan Interiä Messin hankinnassa. Inter on jo ennenkin haaveillut Messin hankkimisesta.

Inter Miami

Monet legendat ovat siirtyneet Pohjois-Amerikkaan vanhemmalla iällä. Nyt houkuttimena on David Beckhamin omistama Inter Miami. Seuraisiko Messi Zlatanin, Wayne Rooneyn, Thierry Henryn ja kumppaneiden jalanjälkiä? Tuskin ainakaan vielä 33-vuotiaana. MLS:ssä Messi olisi hieman syrjemmässä ja saisi pelata rauhassa futista, kun taas Euroopassa hän on kaiken keskipisteessä. Messi nauttii kuitenkin tällä hetkellä niin valtavaa palkkaa, että palkkakattoinen MLS ei ole se todennäköisin vaihtoehto nyt.

Lähteet

Sportbible
Sportskeeda

20 Shares