0 Shares

Carolina Hurricanes ja New York Rangers selvittävät, että kumpi pääsee virallisten pudotuspelien avauskierrokselle. Ottelusarja menee poikkeuksellisesti poikki jo kolmesta voitosta. (Kuva: AOP)

Hurricanes sijoittui runkosarjassa kuudenneksi, Rangers vastaavasti sijalle 11. Carolina onkin selkeä ennakkosuosikki tähän pariin.

Hurricanesilla on nimenomaan todella vahva joukkue ja se on pelillisesti yksi sarjan parhaimpia nippuja. Heikkoja lenkkejä ei juurikaan ole. Lisäksi puolustus on todella laadukas. 

Maalivahdeissa vaakakuppi tosin kallistuu Rangersin suuntaan. Carolinan James Reimer ja Petr Mrazek ovat korkeintaan keskinkertaisia. Rangersin Igor Shestyorkin sen sijaan voi olla todellinen jokerikortti. 24-vuotias venäläistorjuja on pelannut loistavasti kaikissa seuroissaan ja sama tahti jatkui keväällä NHL:n puolella: 12 matsia torjuntaprosentilla 93,2. Shestyorkin voi pystyä kääntämään omalla panoksellaan ottelusarjan joukkueelleen.

Rangersin riveistä löytyy myös ottelusarjan paras yksilö: Artemi Panarin. Venäläistähti takoi runkosarjassa 69 matsissa 95 pistettä ja hän on eittämättä jopa sarjan parhaimpia pelaajia. Hän pystyy kannattelemaan joukkojaan heikkoina iltoina, mutta ottelusarjan kääntäminen vaatii tulitukea myös muilta pelaajilta. 

Carolina lähtee ottelusarjaan kuitenkin ennakkosuosikkina. NordicBet tarjoaa Hurricanesin jatkolle kertoimen 1,73. Rangersin vastaava on 2,13.

Tulevat ottelut

Lauantai 1.8. klo 19:00 Carolina – NY Rangers
Maanantai 3.8. klo 19:00 Carolina – NY Rangers
Keskiviikko 5.8. klo 03:00 NY Rangers – Carolina

Lämää pudotuspelit käyntiin käsittämättömällä tarjouksella

NHL on täällä taas ja NordicBet lämää sen kunniaksi uusille asiakkailleen käsittämättömän tarjouksen. Saat nyt hurjan 500% talletusbonuksen eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

Joten: jos talletat nyt 10 euroa, saat 60 euroa pelirahaa ja isket koko potin Carolinan ottelusarjan voitolle (1,73) niin voitat tämän toteutuessa peräti 103,8 euroa. Alunperin talletit siis omaa rahaasi vain kympin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

NHL ilmaisveto
0 Shares