0 Shares

Veikkausliigassa on luvassa alkukauden herkullisin ottelu, kun HJK saa lauantaina vieraakseen hallitsevan mestarin. (Kuva: AOP)

Klubi ja KuPS olivat lähtökohtaisesti ne kaksi suurinta mestarisuosikkia kuluvalle kaudelle eikä kaksikko ole pettänyt odotuksia. 

KuPS on kuuden ottelun jälkeen piikkipaikalla: sen saldona on neljä ottelua ja kaksi tasapeliä. Ottelun vähemmän pelannut HJK on sen sijaan 12 pinnan myötä kolmantena. Helsinkiläiset voivat nousta voitolla kuopiolaisten ohi.

Savolaiset matkaavat Helsinkiin kahden ottelun voittoputkessa, kun se kaatoi FC Lahden ja SJK:n kotikentällään. Vieraissa sillä on ollut astetta haastavampaa: kolmen matkapelin saldona on voitto HIFK:sta sekä tasurit Honkaa ja Ilvestä vastaan.

Klubi on myös esiintynyt vakuuttavasti alkukaudella: se on pystynyt raapimaan pisteitä, vaikka pelaaminen on ollut toisinaan kaukana parhaasta. Se onkin kontannut alkukaudella vain kertaalleen, Interin vieraana Turussa. Muut pelit se on voittanut yhteensä maalierolla 11-1, vaikka vastassa onkin ollut pääosin alemman kastin jengejä.

Tappio Interille oli helsinkiläisille kauden ensimmäinen. Muiden 16 matsin saldona on peräti 14 voittoa ja 2 tasuria. 

HJK lähtee kärkikamppailuun suurena suosikkina. Tappio Turussa pari viikkoa sitten oli joukkueelle hyvä herätys ja joukkue on varmasti hereillä loppuunmyydyssä kotimatsissa. Helsinkiläisten kokoonpano on reilusti kuopiolaisten vastaavaa parempi. Lisäksi Klubin päävalmentajalla Toni Koskelalla on nyt sauma näyttää osaamisensa, kun KuPSin suoraviivainen pelitapa on kaikkien tiedossa. 

Elokuu käyntiin käsittämättömällä tarjouksella!

NordicBet tarjoaa nyt uusille asiakkailleen mielettömän edun. Kun rekisteröidyt nyt, niin saat hurjan 500% talletusbonuksen. Eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

Klubille tarjotaan lauantaina peräti kerroin 1,96. Mikäli talletat 10 euro, niin saat yhteensä 60 euroa pelirahaa. Lyömällä koko potin HJK:lle voitat peräti 117 euroa, mikäli Klubi hoitaa osuutensa. Talletit omaa rahaasi alunperin vain kympin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares