0 Shares

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät lauantaina Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin kohtaamisella kello 19.00. (Kuva: AOP)

Edelliset kilpailulliset änärimatsit oteltiin 12.3. Nyt joukkueet ovat tositoimissa heti perään elokuun ensimmäisenä päivänä.

Hurricanes ja Rangers käynnistävät tanssit suomalaisittain erinomaiseen kellonaikaan. Pääsy pudotuspelien avauskierrokselle edellyttää kolmea voittoa, joten hereillä pitää olla heti alusta asti.

Carolina lähtee koitokseen ennakkosuosikkina, vaikkakin sen murheena on ollut loukkaantumiset. Hurricanesin takalinjoilta on poissa Dougie Hamilton ja Brett Pesce, mikä on iso kolaus. Ilman loukkaantumisia ottelusarja olisi lähestulkoon läpihuutojuttu.

Rangersin puolelle vaaka kallistuu vastaavasti veskareiden suhteen. Joukkueen rosterissa on käytännössä kolme NHL-tason kassaria: Henrik Lundqvist, Igor Shestyorkin ja Aleksander Georgiev. Shetyorkin napannee torjuntavuoron ensimmäisenä ja Rangersin menestyshaaveet lepäävät venäläisvahdin harteilla.

Tässä parissa iskee yhteen kaksi luisteluvoimaista joukkuetta, joten odotettavisssa voi olla maalirikas ottelu: molemmat jengit taitavat hyvillä hyökkäyskalustoillaan maalinteon.

Carolina Hurricanes – New York Rangers kello 19:00

Jäätävä tarjous pudotuspeleihin

NHL on täällä taas ja NordicBet lämää sen kunniaksi uusille asiakkailleen käsittämättömän tarjouksen. Saat nyt hurjan 500% talletusbonuksen eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

NordicBet tarjoaa Carolinalle avausmatsiin kertoimen 2,27. Jos talletat nyt kympin, niin saat 60 euroa pelirahaa. Jos isket koko 60 euroa Hurricanesin voitolle ja Carolina hoitaa matsin, niin voitat peräti yli 136 euroa, vaikka olet panostanut omaa rahaasi vain kympin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares