0 Shares

Bruins saa ensimmäisenä vastaansa Philadelphian. (Kuva: AOP)

Boston taipui viime kaudella St. Louisille finaaleissa, mutta Bruins on jatkanut siitä mihin reilu vuosi sitten jäi. Joukkue jyräsi itäisen konferenssin ykköseksi. 

Bruins pelasi käsittämättömän hyvän runkosarjan eikä joukkueella käytännössä ole heikkouksia. Joukkueen ykkösnyrkki Patrice Bergeronin johdolla on kenties koko sarjan paras vitja. Tolppien välistä löytyy kenties sarjan paras veskarikaksikko ja Tuukka Rask oli hurjassa iskussa runkosarjassa.

Bostonin ainoa akilleen kantapään poikanen voi löytyä puolustuksesta, joka ei ole ihan samalla tasolla muun superjoukkueen kanssa. Varsinkin luisteluvoimaisia joukkueita vastaan puolustuksella tekee tiukkaa. 

Flyersin runkosarja oli paras vuosiin ja joukkue oli tasainen suorittaja. Ehdottomasti suurin kysymysmerkki pudotuspelien kynnyksellä on veskariosasto: Carter Hartin ja Brian Elliotin taso pudotuspeleissä on vielä auki.

Kenttäpelaajien suhteen pullat on sen sijaan hyvin uunissa. Laatua löytyy niin hyökkäyksestä kuin puolustuksesta. 

Boston Bruins – Philadelphia Flyers sunnuntaina kello 22:00.

Molempien konferenssien kärkijoukkueet pelaavat kertaalleen toisinaan vastaan, jonka avulla selvitetään pudotuspelien parit.

Lämää pudotuspelit käyntiin jäätävällä tarjouksella

NHL on täällä taas ja NordicBet lämää sen kunniaksi uusille asiakkailleen käsittämättömän tarjouksen. Saat nyt hurjan 500% talletusbonuksen eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

NordicBet tarjoaa Bostonille kertoimen 2,17. Eli jos talletat nyt kympin, niin saat 60 euroa pelirahaa. Jos isket koko 60 euroa Bostonin voitolle ja Bruins hoitaa matsin, niin voitat peräti 130 euroa, vaikka olet panostanut omaa rahaasi vain kympin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares