0 Shares

Florida Panthersin pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen vasta neljättä kertaa 2000-luvulla. Taipaleesta voi tulla tosin lyhyt. (Kuva: AOP)

Panthers hävisi kenraaliharjoituksensa Tampa Baylle peräti 0-5. Toki, kyseessä oli harjoituspeli ja vastus oli kova, mutta Florida oli suorastaan luokattoman heikko.

Joukkueelta vaaditaankin siis isoa parannusta, kun nyt vastaan asettuu New York Islanders. Lähtökohdat ottelusarjaan ovatkin äärimmäisen tasaiset.

Islandersin viime kausi oli sensaatiomainen, mutta kuluvalla kaudella haasteita on riittänyt. Varsinkin runkosarjan loppu oli todellista syöksylaskua, joten tauko ei ole voinut tehdä ainakaan hallaa.

Floridan sesonki on niin ikään ollut pettymys. Tämän suhteen katseet kohdistuu harvinaisen jyrkästi tolppien väliin. Sergei Bobrovskin runkosarja oli surkea. Kuluvaksi kaudeksi Panthersiin siirtynyt, yli 10 miljoonan lapulla pelaava venäläinen oli todennäköisesti sarjan heikoin ykkösveskari.

Veskariosasto onkin ollut Panthersin heikoin osa-alue: varsinkin hyökkäyskalusto on varsin mallikas Aleksander Barkovin johdolla. 

Florida ei ole historiansa aikana pudotuspeleissä juurikaan juhlinut. Vuonna 1993 perustettu seura pääsi Stanley Cupin finaaleihin kaudella 1995-96. Tämän jälkeen se ei ole voittanut ainuttakaan pudotuspelisarjaa. Se ei ole tosin ollut pleijareissakaan kuin neljästi. 

Lähtökohdat tähän ottelusarjaan ovat todella tasaiset. Mikäli Floridan veskariosasto ei petä, niin joukkue on hyvin vahvoilla pääsemään jatkoon.  

Tulevat ottelut

Lauantai 01.08. klo 23:00 NY Islanders – Florida
Tiistai 04.08. klo 19:00 NY Islanders – Florida
Keskiviikko 05.08. klo 19:00 Florida – NY Islanders

Lämää pudotuspelit käyntiin jäätävällä tarjouksella

NHL on täällä taas ja NordicBet lämää sen kunniaksi uusille asiakkailleen käsittämättömän tarjouksen. Saat nyt hurjan 500% talletusbonuksen eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

NordicBet tarjoaa Floridalle avausmatsiin kertoimen 2,65. Eli nyt jos talletat kympin, niin saat 60 euroa pelirahaa. Jos isket koko 60 euroa Floridan voitolle ja Panthers hoitaa matsin, niin voitat peräti 159 euroa, vaikka olet panostanut omaa rahaasi vain kympin.

Floridan ottelusarjan voitolle NordicBet tarjoaa kertoimen 1,91. Kympillä saisit bonarin kanssa tällä yli 110€ potin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares