0 Shares

Calgary ja Winnipeg kohtaavat äärimmäisen mielenkiintoisessa sarjassa. (Kuva: AOP)

Flames lähtee ottelusarjaan todella pienoisena suosikkina, mutta lähtökohdat ovat kokonaisuudessaan hyvin tasaiset. 

Calgary otti askeleen taakse päin viime kaudesta, mikä näkyi varsinkin hyökkäyspäässä. Moni avainpelaaja esiintyi runkosarjassa odotuksiin nähden alakanttiin. Joukkueen sisäisen pistepörssin voittanut Matthew Tkachuk sen sijaan oli positiivinen yllättäjä.

Jetsin puolustus muuttui paljon viime kaudesta, mikä näkyi monina iltoina kaukalossa. Keskinkertainen pakkimateriaali onkin Winnipegin akilleen kantapää. Vastaavasti Connor Hellebuyck on tolppien välissä sarjan eliittiä ja hyökkäyspäästä löytyy tähtipelaajia Patrik Laineen johdolla. 

Kokonaisuutena Calgary on asteen edellä pelillisesti, mutta lähtökohdat ovat täysin poikkeukselliset. Edessä on lyhyt sarja yli neljän kuukauden tauon jälkeen, joten mikä tahansa on mahdollista. Winnipegin poikkeuksellisen vahvat avainpelaajat kääntävät ja varsinkin maalivahtipeli kääntää vaakaa Jetsin suuntaan.

Jets voitti harjoituspelissään Vancouverin maalein 4-1. Calgary hävisi Edmontonille samoin lukemin.

Otteluohjelma

Sunnuntai 2.8. kello 05:30 Calgary – Winnipeg
Maanantai 3.8. kello 21:30 Calgary – Winnipeg
Keskiviikkona 5.8. kello 01:45 Winnipeg – Calgary

Jäätävä tarjous pudotuspeleihin

NHL on täällä taas ja NordicBet lämää sen kunniaksi uusille asiakkailleen käsittämättömän tarjouksen. Saat nyt hurjan 500% talletusbonuksen eli jos talletat 10 euroa, niin saat yhteensä peräti 60 euroa pelirahaa.

NordicBet tarjoaa Winnipegille avausmatsiin kertoimen 2,75. Eli nyt jos talletat kympin, niin saat 60 euroa pelirahaa. Jos isket koko 60 euroa Winnipegin voitolle ja Jets hoitaa matsin, niin voitat peräti 165 euroa, vaikka olet panostanut omaa rahaasi vain kympin.

Ottelusarjan voitosta Jetsille tarjotaan kerroin 2,18. Jos panostat 60 euron pelirahan tähän, saat vedon toteutuessa yli 130€ potin.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille täältä
  2. Aktivoi 500 % talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi

Yleiset NordicBetin säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa maltillisesti.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares