0 Shares

Daniel Norris on elämäntavaltaan täysin poikkeuksellisen huippu-urheilija. (Kuva: AOP)

Norris on pelannut MLB:ssä vuodesta 2014 lähtien. Hänet varattiin Toronton toimesta sarjaan vuonna 2011 toisella kierroksella. Hän kirjoitti pian ammattilaissopimuksen ja pääsi allekirjoitusbonuksen myötä toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa.

Monet pelaajat ostavat ensimmäisestä isosta tilistään urheiluautoja, kalliita koruja tai kelloja. Norris osti niin ikään auton. Tenneseessä syntynyt peluri hankki tosin vuoden 1978 VW Westfalian minibussin.

Se oli pelaajan pitkäaikainen haave. Norris onkin harvinaisen maanläheinen ammattilainen.

Kahden Torontossa vietetyn kauden jälkeen Norris siirtyi vuonna 2015 Detroit Tigersiin, jota hän edustaa vieläkin. Palkkakin on kasvanut ensimmäisistä kausista: vuonna 2020 Norris tienaa hieman alle kolme miljoonaa dollaria.

Kasvanut tilipussi ei ole muuttanut Norrisia ihmisenä. Hän viettää kauden ulkopuolisen ajan Shaggyksi nimeämässään autossa ja kiertelee maata. Hän nukkuu autossaan rannoilla, Walmartin parkkipaikalla tai metsässä ja viettää todella minimalistista elämää. 

– Haluan pysyä uskollisena sille kuka olin. Nyt kun minulla on enemmän, niin haluan vähemmän, Norris kertoo.

 Norris sai hommattua pakun juuri ennen treenileirin autoa. Hän remontoi sen nopeasti asumiskelpoiseksi ja sen sijaan että hän olisi asunut joukkuekavereidensa mukana hotellissa, Norris yöpyi pakussaan ympäri kaupunkia. 

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I’m a seasoned vet when it comes to social distancing … 📸 @ben_moon — @miggy24 , where you at?

Henkilön Daniel Norris (@danielnorris18) jakama julkaisu

Jos et näy kuvaa, niin voit katsoa sen tästä.

Vanhassa pakussa on ollut myös haasteita. Siihen on tullut erinäisiä vikoja reissujen aikaan. Vuonna 2015 hänen piti ajaa kahdeksan tuntia 50 kilometriä tunnissa päästäkseen mekaanikon luokse, joka sai korjattua viallisen sylinterin.

Elämäntyylilleen sopivasti Norris harrastaa surffausta. Hän myös uskoo Jumalaan, rakastaa vettä sekä valokuvaamista.

Rennosta elämästään huolimatta Norriksella on ollut haasteita. Vuonna 2015 hänellä oli ongelmiaan heittokätensä kanssa. Tarkemmat tutkimukset paljastivat syövän kilpirauhasesta.

Edessä oli pitkä kuntoutus. Lääkärien mukaan hän selviäisi 99 prosentin todennäköisyydellä. Asiasta kertominen vanhemmilleen oli ainoa kerta, kun Norris on itkenyt.

Onnistuneen leikkauksen myötä Norris kuitenkin selätti syövän. 

Kaikesta huolimatta baseball on Norrikselle numero yksi elämässä. Hän onkin pelikentällä täysin erilainen kuin siviilissä.  Ja niin pitää luonnollisesti ollakin: 27-vuotiaalla on vielä haasteiden jälkeen paljon loistavia pelivuosia edessään.

Lähteet:

Newsroom
Detroit Free Press

Varhainen voitonmaksu
0 Shares