0 Shares

Minnesota Wild tiedotti, että Mikko Koivun ura seurassa tulee päätökseen. Suomalainen edusti Wildiä peräti 15 kauden ajan. (Kuva: TT)

Tästä käynnistyi välittömästi spekulaatiot. Mitä 37-vuotias kiekkoilija tekee seuraavaksi? 

Tässä kolme vaihtoehtoa.

Luistimet naulaan

Koivu on pelannut NHL:ssä 15 kautta, joista kapteenina sujui 11 sesonkia. Capfriendly-sivuston mukaan turkulainen on tienannut urallaan lähes 70 miljoona dollaria. Rahan takia hänen ei tarvitse pelata enää yhtään peliä. Olisiko nyt aika ripustaa luistimet naulaan? Mukavampi tapa tämä olisi lopettaa kuin esimerkiksi vakavaan loukkaantumiseen.

Siirtyminen toiseen NHL-seuraan

Koivu pelasi viime kaudella 55 matsia ja saalisti 21 pistettä. Vieläkö luistin riittäisi jossain seurassa? Varmasti riittäisi ja yli 1000 NHL-ottelun veteraani olisi jollekin joukkueelle luottoratsu alempiin ketjuihin. 

Koivu ei ole vielä niittänyt menestystä NHL:ssä, joten Stanley Cup kiinnostaisi varmasti vielä. Suomalainen saattaisi saada jonkun pienen diilin mestaruutta jahtaavaan seuraan. Häntäpäässä rämpiminen tuskin Koivua kiinnostaa.

Paluu TPS:aan

Tästä on riittänyt paljon huhuja läpi kesän. Koivu ponnisti Turusta maailmalle kauden 2003-04 jälkeen. Kasvattiseura on aina ollut lähellä maailmanmestarin sydäntä: Koivu kävi pelaamassa TPS:n paidassa myös työsulkukaudella 2012-13. 

Olisiko Koivulla kiinnostusta liittyä turkulaisten riveihin? Hän olisi sarjan ylivoimainen tähtipelaaja ja kasvattajaseuran nostaminen suosta on varmasti mielessä.

0 Shares